Svijet

MUŠKARAC UPUCAN NAKON UPADA U POLICIJSKU STANICU! Ušao na sprat specijalaca i napravio lud potez - probudio se u bolnici

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Nepoznati muškarac uletio je u policijsku zgradu u Čikagu u prostorije koje koriste specijalne jedinice (SWAT)!

Izvor: Youtube/CBS Chicago

Amerikanac koji se juče ujutru popeo požarnim stepenicama na peti sprat policijske ustanove u Čikagu u Sjedinjenim Američkim Državama i uletio u prostoriju za obuku specijalnih snaga (SWAT), upucan je od strane policije. Muškarac je prvo prišao zgradi i pitao čuvara gdje može da odnese svoju ličnu imovinu. Umjesto da se uputi ka javnom ulazu, on je obišao zgradu i stigao do spoljnih požarnih stepenica i popeo se na peti sprat, piše "CNN".

Nakon što je ušao kroz otvorena vrata, muškarac je zgrabio najmanje dva pištolja sa stola i uperio ih u policajce. Osumnjičenog je upucala policija i hospitalizovan je sa povredama koje nisu opasne po život. SWAT obuka se odvija na petom spratu, a spoljna vrata sobe za obuku ostavljamo otvorena jer na tom spratu nema prozora ni ventilacije“, izjavio je šef policije Čikaga Dejvid Braun.

Policajci u sali za obuku obavijestili su o incidentu naoružane policajce u zgradi, koji su odmah reagovali i pucali na osumnjičenog, rekao je Braun. Kancelarija za policijsku odgovornost (COPA) sprovodi istragu o pucnjavi.

Muškarac upao u policijsku stanicu
Izvor: Youtube/CBS Chicago