HOROR!

NOSIO ODSJEČENU GLAVU NA POSAO! Jeo žrtve, u 2 organa najviše uživao - pravio zombije od leševa, imao i INTIMNE odnose!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Džefri Damer se godinama izvlačio sa gnusnim zločinima jer je ubio čak 17 muškaraca u Milvokiju i Ohaju, a jedna od jezivijih priča je kada je nosio odsječenu glavu jedne žrtve na posao!

Izvor: YouTube/screenshot/Inside Edition

Džefri Damer, serijski ubica koji je šokirao Sjedinjene Američke Države i svet zbog stravičnih zločina u Milvokiju i Ohaju, 1992. godine je konačno osuđen na 15 kazni doživotnog zatvora. Trenutno se emituje i dokumentarna serija o njegovim zločinima na Netflix platformi. On je ubio 17 dječaka i muškaraca tokom svoje jezive terorističke vladavine u Milvokiju i Ohaju. On je zaklao svojih 17 žrtvi, a godinama kasnije je opisao kako je odsječenu glavu jedne žrtve nosio na posao!

Džefri je bivši radnik u fabrici čokolade. Više od decenije je uspijevao da uspješno bježi od policije zbog svojih stravičnih zločina. U intervjuima koje je davao nakon hapšenja, otkrio je da je mračne misli počeo da ima sa svega 15 godina. Kako je rastao, zlokobne fantazije su se samo umnožavale. Jedna od njegovih većih fantazija bila je da pokupi autostopera i da ga kod kuće muči da bi uspostavio totalnu kontrolu nad njim.

Nakon završene srednje škole, njegove izopačene fantazije polako su počele da postaju užasavajuća stvarnost. Volio je da fotografiše svoje žrtve, pokušavao je da njihova tijela dovede u stanje koje liči na zombija jer je izvodio užasne eksperimente nad njima, ponekad čak i dok su osobe još bile žive! Držao je njihove djelove tijela, organe, lobanje i skelete neko vrijeme u zamrzivaču nakon ubistva. Takođe, bio je poznat po tome što je jeo svoje žrtve. Najviše je uživao u srcu i mišićima jer se tako osećao, prema njegovim riječima, kao da su žrtve postale dio njega!

Postoje navodi da je čak imao i sek*ualne odnose sa leševima! U jednom šokantnom intervjuu, opisao je kako je išao na posao i nosio je odsječenu glavu jedne žrtve. Intervju je rađen u februaru 1993. godine.

"Držao sam mumificiranu glavu i lobanju jedne od žrtava u torbi u svom ormariću na poslu", izjavio je 1993. Džefri Damer.

Džefri Damer
Izvor: YouTube/Inside Edition