Svijet

SLIKA OVOG ČOVJEKA NA SAHRANI ZAPALILA MREŽE! Otkriveno ko je DŽIN koji je ispratio kraljicu, bio je uz nju do KRAJA!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

U povorci kraljice Elizabete svima je najviše zapao za oko čovjek koji je visok čak 217 centimetara.

Izvor: TikTok/uktravel/Screenshot

U povorci na sahrani kraljice Elizabete Druge su se nalazili vojnici, porodica i njen odani štab. Među njima se isticao čovjek koji je bio dvije glave viši od svih ostalih. 

"Ne mogu da prestanem da gledam u nevjerovatno visokog čovjeka ispred vozila sa kraljičinim kovčegom", prokomentarisao je Britanac, ne znajući o kome se radi.

Kraljevski Slenderman

Tajanstveni visoki čovjek je Metju Magi, kraljevski Slendermen, kako su ga od milja zvali. Visok je 217 centimetara, prenose britanski mediji. Kraljica je bila visoka 1,57 metara. Magi je bila njen prvi asistent, radeći za nju četiri godine.

"On je kraljevski majstor za zamjenu sijalica", našalili su se komentatori na društvenim mrežama. U povorci za Vindzor, Megi je imao crno odijelo i crnu kravatu i medalju na sakou.

"Evo kapitena kraljevske košarkaške reprezentacije", predstavio je Megi komentator na Tviteru.

Matju Megi je bio kraljičin prvi pomoćnik. Visok je 217 centimetara, a obožavaoci ga zovu kraljevski Slendermen. Magi je iz Sjeverne Irske, a Bakingemska palata je angažovala 2018. da zamijeni Samantu Koen. Prije toga bio je prvi pomoćnik princa Edvarda, a unaprijeđen je u Bakingemsku palatu jer je, kako prenosi Dejli mejl, imao odličan smisao za humor i briljantan um.

Pogledajte fotografije sa sahrane: