Svijet

MALO SU SE ZANIJELI! Par imao SE*S u bazenu, ali su zaboravili da je PROVIDAN - Ljudi se okupili pa gledali (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Trojica muškaraca primećena su kako gledaju u par koji je uživao u vreloj akciji u providnom bazenu na balkonu u Brazilu!

Izvor: nypost/screenshot

Snimak koji je zapalio mreže i šokirao mnoge je postao viralan čim je osvanuo na Internetu, a nepoznata osoba je uhvatila trenutak kada je par imao vrelu akciju u prozirnom bazenu pred očima nekoliko posmatrača koji su se okupili da ih gledaju. Snimak je nastao u hotelu na plaži koja se nalazi u Praia do Funil, u brazilskoj državi Tocantins ranije ove nedelje.

Na snimku se vide dva muškarca kako stoje ispod balkona i gledaju dok muškarac i žena imaju odnose u bazenu. Posmatrači su se udubili u se*s šou uživo, čak su vikali i trećem čovjeku da im se pridruži ispod balkona da sa njima gleda par.

Hotel Pousada In je u saopštenju naveo: "Povodom incidenta koji se spominje u video snimku koji kruži društvenim mrežama, a prikazuje par koji navodno ima se*s u privatnom bazenu jedne od naših soba Pousada želi da istakne da imamo politiku protiv ove vrste razvratnih radnji i da istražujemo sve činjenice. Ako se djelo smatra zločinom po zakonu, par će biti podvrgnut građanskim i krivičnim sankcijama, a mi ćemo biti voljni da pomognemo vlastima sa svim potrebnim informacijama kako bi bili kažnjeni."

Lokalna policija je takođe potvrdila da je otvorena istraga. Brazilski zakon kaže da svako ko je osuđen za učešće u nepristojnom činu na javnoj lokaciji ili mjestu koje je otvoreno ili izloženo javnosti može da se suoči sa zatvorom od tri mjeseca do godinu dana ili novčanom kaznom.

Pogledajte snimak:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi