Svijet

ŽENA NAPASTVOVANA U REDU ZA KRALJIČIN ISPRAĆAJ

Autor Anja Radunović Izvor Kurir

Osjetila da je nešto dodiruje, a onda iza sebe vidjela POLNI ORGAN!

Mladić je zadržan u pritvoru nakon što se pojavio na sudu na kom se našao zbog optužbi za seksualno napastovanje i uznemiravanje, ali da stvar bude još gora, mjesto na kome je identifikovanje ovo krivično djelo je tokom ispraćaja kraljice Elizabete.

Dvije žene su, navodno, seksualno napastovane dok su bile u redu za ispraćaj britanske kraljice Elizabete II - rečeno je na sudu.

Izvor: Profimedia



Optuženik (19) je navodno pokazivao penis i dodirivao ožalošćene žene s leđa dok su čekale u redu za ulazak u hol. Zatim je skočio u londonsku rijeku Temzu kako bi pobjegao policiji, ali je ipak uhapšen kad je izašao iz rijeke.

Zadržan je u pritvoru u petak nakon što se pojavio na sudu kako bi se suočio s optužbama za seksualno napastovanje i uznemiravanje.

Mladić je rekao da nije kriv

Jedna žena je rekla da je primijetila mladića kako joj se približava, iako ga prije toga nije vidjela u redu. Zatim je osjetila kako joj nešto dodiruje leđa, okrenula se i vidjela muškarca s otkrivenim polnim organom.

Vidjela ga je kako se ponaša slično prema drugim ženama u redu prije nego što je pozvana policija. Mladić ostaje u pritvoru do sljedećeg suđenja 14. novembra.