Svijet

SLIKA PRINCA HARIJA PORED KRALJIČINOG KOVČEGA JE POTRESLA SVE! Nije mogao da sakrije EMOCIJE - držao se za glavu! (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Princ Hari nije mogao da sakrije emocije!

Izvor: Profimedia/Pool Photo

U srijedu je povorka pratila kraljičin kovčeg od Bakingemske palate do Vestminsterske palate gdje će biti do sahrane koja je u ponedjeljak, a jedna scena sa povorke je potresla sve. Princ Hari je stajao pored kovčega preminule bake i dok joj je odavao počast savladale su emocije.

Pored njega je bila i supruga Megan Markl čiji je potez razbijesnio javnost, gdje su mnogi tvrdili da je ispala licemjerna. Fotografima ništa nije promaklo pa su uspjeli da uslikaju Harija kako briše suze. Tu su bili i Harijev brat Vilijam i njegova supruga Kejt Midlton, koji takođe nisu skrivali emocije.

Poznata lica iz kraljevske porodice bila su prisutna na povorci, a mnogi su bili zadovoljni što su vidjeli Harija i Megan, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, kako ponovo provode vrijeme sa ostatkom porodice.  Poslie kratke službe, Megan i Hari su viđeni kako se drže za ruke, nakon 38-minutne povorke u Bakingemskoj palati, piše Miror.

Pogledajte fotografiju princa Harija pored kovčega kraljice Elizabete Druge:

Izvor: Profimedia/Pool Photo