Svijet

OSULI PALJBU PO MEGAN ZBOG JEDNOG POTEZA! Njen postupak pred kraljičinim kovčegom razbijesnio ljude, svi pričaju o tome!

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Megan Markl je ponovo bila centru pažnje dok je bila na pogrebnoj procesiji Njenog Veličanstva Kraljice!

Izvor: Profimedia/Pool Photo

Megan Markl je pokušavala da se 'kontroliše' na kraljičinoj povorci, ali je opet bila u centru pažnje, rekao je stručnjak za govor tijela. Povorka je pratila kraljičin kovčeg od Bakingemske palate do Vestminsterske palate gdje će biti do kraljičine sahrane u ponedjeljak, a sinoć je jedan potez Megan posebno privukao pažnju.

Poznata lica iz kraljevske porodice bila su prisutna na povorci, a mnogi su bili zadovoljni što su vidjeli Harija i Megan, vojvodu i vojvotkinju od Saseksa, kako ponovo provode vrijeme sa ostatkom porodice. Svi članovi su iskazali poštovanje prema kraljici, a Megan Markl je viđena kako se duboko klanja pred kraljičinim kovčegom.

Svojim gestom Megan je ganula mnoge, dok je kod drugih izazvala užasne reakcije. Mnogi su njen potez prema kraljici vidjeli kao licemrstvo. Isticali su i kompleksan odnos koji je vladao između Megan i dvora. Tačno je da Megzit koji su izazvali američka glumica i britanski princ bio težak udarac za Elizabetu Drugu, ali ne treba prenebjegnuti činjenicu da su Megan i Hari pokušavali da zaštite kraljicu od svojih nimalo bezazlenih opužbi upućenih na račun dvora.

Poslije kratke službe, Megan i Hari su viđeni kako se drže za ruke, kao i Zara i Majk Tindal - nakon 38-minutne povorke u Bakingemskoj palati, piše Miror.

Pogledajte Megan Markl kako se klanja:

Izvor: Profimedia/Pool Photo