Svijet

ČARLS VARAO DAJANU, IMAO SE*S RAZGOVORE SA KAMILOM! Sve procurio u JAVNOST: "Želim te nekoliko puta nedeljno!"

Autor Anja Radunović Izvor mondo.rs

Ovaj razgovor je zgrozio javnost, a princeza Dajana je tako uhvatila tadašnjeg princa Čarlsa u prevari!

Izvor: Profimedia/YouTube/screenshot/People

Najviše kontroverze u kraljevskoj porodici je uvijek je izazovao Čarlsov odnos sa njegovom suprugom Dajanom, a i sam kralj Čarls priznao je bez ustručavanja da je varao princezu Dajanu sa Kamilom. Lejdi Di je otvoreno priznala da mu nije ostala dužna, te da je i ona imala ljubavnike. Ipak, čak ni ova sočna priznanja nisu zasjenila aferu Kamilagejt ili Tampongejt kada su u javnost procurili detalji privatnog razgovora Čarlsa i Kamile.

Princeza Dajana je jednom prilikom uhvatila princa Čarlsa kako sedi u toaletu i telefonira sa Kamilom Parker. Pokojna princeza od Velsa opisala je ljubavnicu svog muža kao 'razvratniju' od njih dvoje nakon što je prisluškivala njihove eksplicitne razgovore. Mediji su tada pisali: "Dajana je uhvatila Čarlsa i Kamilu nakon što je čula njegove telefonske pozive. Rekla je da je Čarls je sjedeo na wc šolji kada ga je ona uhvatila." Tema razgovora je opisana kao 'telefonski se*s'.

To je izazvalo ogromnu sramotu kod kraljevske porodice jer je princ rekao svojoj ljubavnici da želi da bude njen 'tampon'. Ovako je izgledao njihov razgovor:

  • Čarls: Problem je što te želim nekoliko puta nedeljno.
  • Kamila: I ja tebe. Želim te tokom cijele nedelje, u svakom trenutku.
  • Čarls: O, Bože. Želim da živim u tvojim pantalonama ili tako nešto! Bilo bi mi mnogo lakše.
  • Kamila: (smijeh) U šta ćeš se pretvoriti, u gaćice? (Oboje se smijeju). O, vratićeš se u sljedećem životu kao gaćice.
  • Čarls: Ili, ne daj Bože, tampon. Takve sam sreće!
  • Kamila: Ti si potpuni idiot! O, kako divna ideja.

Ovaj se*s razgovor zgrozio je javnost, ali i samu kraljicu Elizabetu Drugu. Transkript ovog razgovora iz 1989. godine, nastao dok su Čarls i Dajana još uvijek bili u braku, objavljen je 1993. godine, samo mjesec dana nakon zvanične objave da se razilaze.