Svijet

POSLEDNJA FOTOGRAFIJA OTETE ĆERKE MILIJARDERA! Otišla na trčanje, a crni džip je čekao -pronađen njen smrskan mobilni!

Autor Mirela Ljumić Izvor mondo.rs

Učiteljicu i majku dvoje djece, koja je takođe naslednica hardverske firme vrijedne milijardu dolara su oteli, a sigurnosne kamere su usnimile crni džip na mjestu gdje je nestala!

Izvor: Memphis Police Dept/screenshot

Prijavljeno je da je žena, koja je ćerka milijardera, kidnapovana dok je uživala u jutarnjem trčanju u blizini univerziteta u SAD, saopštila je policija. Eliza Flečer (34) je u petak bila na džogiranju kada je navodno ugurana u crni SUV automobil. Prema izveštajima svedoka, ona je trčala u blizini ulice Zak Kurlin u Memfisu oko 4:20 ujutro kada se dogodila otmica. 

Prema izjavama svjedoka, navodno je izbila kratka borba između nje i otmičara prije nego što su je ugurali u vozilo. Flečerova je nasljednica bogatstva od milijardu dolara, koja će naslijediti i porodični hardverski posao Orgil Inc.

Porodica nudi nagradu od 502,125 eura za informacije koje bi mogle da dovedu do njenog pronalaženja. Njen telefon je pronađen razbijen pored njene flašice za vodu ispred imanja koje pripada univerzitetu, dok su sigurnosne kamere snimile Flečerovu prije nego što je nestala. Policija Memfisa sada traži da se jave svi koji imaju neku informaciju. Poslednji put je viđena u roze majici i ljubičastom šorcu.

Zvanični opisi kažu da je Eliza bela žena smeđe kose i zelenih očiju, teška 62 kg i visoka 167 cm.

Odvučena je u crni džip
Izvor: Memphis Police Dept

Njen prijatelj, Hart Robinson, rekao je za VREG: "Ne znamo šta se dešava, ali svi je očajnički traže, a policija radi na tome. Ako nešto znate ili ste vidjeli rano jutros, samo vas molimo da se javite. Želimo da je pronađemo." U istragu su uključeni i FBI i istražni biro Tenesija.