Svijet

POHOTNA NASTAVNICA FIZIČKOG IMALA SE*S SA UČENIKOM: Poslije proslave mature, otišli u klub: "Prenoćila je u mojoj sobi"

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Nakon skandala koji je imala sa jednim učenikom na proslavi mature, nastavnica fitzičkog Melisa Tvidi preselila se iz Glazgova u Dubai, gdje je započela potpuno novi život.

Izvor: YouTube/real Drillas

Nastavnica fizičkog vaspitanja Melisa Tvidi (28) optužena je da je imala intimne odnose sa učenikom na maturskoj večeri, a nakon toga se neko vrijeme povukla sa društvenih mreža. Melisu Tvidi (28) je Opšte nastavno vijeće Škotske (GTCS) izbrisalo iz registra nastavnika u februaru nakon istrage o njenom ponašanju sa jednim od njenih učenika. Nastavnica je optužena da je imala odnose sa učenikom (18) nakon maturske večeri u junu 2017.

Ona je oštro negirala da je imala odnos sa tinejdžerom, ali je utvrđeno da se ponašala na neprikladan način. Melisa je ostavila svoj život u Glazgovu u Škotskoj, da bi se preselila u Dubai nakon što su se pojavile optužbe, a zaključala je svoje naloge na društvenim mrežama.

Ali sada, poslije mjeseci ćutanja, vratila se na internet kako bi svoje pratioce obavetsila da drži onlajn časove joge na Jutjubu. Karijera bivše nastavnice fizičkog doživela je dramatičan preokret, a Melisa sada predaje časove joge u Dubaiju.

U seriji video snimaka objavljenih u maju, može se čuti kako se obraća svojim gledaocima dok je prelazila u različite položaje joge.

U vrijeme navodnog incidenta, ona je imala 23 godine, a učenik 18 godina.

Na saslušanju Generalnog nastavnog sjaveta Škotske (GTCS), zamjenica direktora škole, Heder Prentis (60) spomenula je odjeću koju je učiteljica nosila u noći kada su ona i drugi nastavnici prisustvovali događaju maturanata u profesionalnom svojstvu.

"Sjećam se da je njena odjeća bila prilično opuštena, kratka, dubokog dekoltea. Izgledala je kao da ide u noćni izlazak“, svjedoči ona, prenosi The Sun.

Zamjenik direktora je takođe rekao da je Melisa plesala sa grupom učenika na događaju i da je "nerado“ htjela da ode sa ostalim nastavnicima kada se formalnosti završe. Umjesto toga, mlada nastavnica fizičkog vaspitanja otišla je sa nekim od učenika u obližnji noćni klub, gde je, kako se navodi, pila sa njima.

"Možemo li se na trenutak ponašati kao da nisam učiteljica?“ Navodi se da je Melisa rekla grupi.

Na afterpartiju, ona i učenik (18) su navodno završili sami zajedno i počeli da se ljube.

"Sišli smo dolje i imali se's u mojoj sobi. Prenoćila je, a oboje smo otišli ​​u 8 ujutro”, svedoči student, poznat samo kao učenik A.

"Zaista mi je žao gospođice Tvidi. Već sam predao formular za napuštanje škole. U mojim očima, to nije bio studentski događaj. Ovo se moglo dogoditi u noćnom izlasku”, rekao je učenik.

Škotska policija je tada izvršila istragu i utvrdila da nije bilo kriminalnih aktivnosti.