UZNEMIRUJUĆE!

KRV JE ŠIKLJAJA U MLAZEVIMA, VIDJELI SU SE KOSTI I MESO: Htio da iznenadi ženu za rođendan - više neće biti ISTI (FOTO)

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Muškarac iz Engleske teško se povrijedio kada je pokušao da napravi rođendansko iznenađenje ženi.

Hitna pomoć
Izvor: Youtube printscreen/ EmergencyReporterSRB

Otac troje dece Skot Li (30) doživio je nesreću i jedva preživio kada je htio da sam okači baner kako bi iznenadio svoju ženu za njen rođendan kada se okliznuo. On je tada presjekao ahilovu petu i glavnu arteriju koja mu je snabdijevala nogu krvlju. 

"Dok sam makazama i selotejpom išao da stavim transparent na prozor, morao sam da se nagnem pa sam stao na vrata. Ali makaze su mi iskliznule iz ruke. Instinktivno sam podesio stopala i moja desna noga je prošla pravo kroz staklo", rekao je on. Prema njegovim riječima krv mu je u mlazevima išla iz noge i morao je da šepa do tražeći pomoć, ali se plašio da će "umrijeti". "Htio sam da kažem ženi i djeci da ih volim jer nisam bio siguran da li ću ih ponovo vidjeti", rekao je. Međutim, nekoliko minuta nakon što se nesreća dogodila, medicinska sestra Laura Hejs prošla je pored i videla Skota i njegovu porodicu u nevolji.

"Kasnila sam da odvedem ćerku na njen čas jahanja kada sam ga, čistom igrom slučaja, vidjela. Pitala sam se šta se, zaboga, dešava, ali kada sam videla ovu rijeku krvi znala sam da moram da pomognem. Toliko je krvario da se 30 minuta kasnije onesvijestio. Hirurzi u bolnici Moriston izveli su operaciju rekonstrukcije njegove ahilove pete, a noga mu je u gipsu", rekla je ona. Posle operacije koja je trajala četiri i po sata u bolnici Moriston u Svonsiju, Skot je sada na putu oporavka, ali ne može da radi kao vozač viljuškara, što mu je izvor prihoda, najmanje šest nedjelja, dok se ne oporavi. Međutim, postoji i šansa da više nikada neće pravilno hodati i da će trajno šepati.

Pogledajte fotografije povreda koje je imao ovaj muškarac - UPOZORAVAMO FOTOGRAFIJE SU UZNEMIRUJUĆE: