Svijet

OTAC BRUTALNO ZLOSTAVLJAO 4 DJECE, HOROR U KUĆI: Tjerao ih da jedu izmet, tukao i zaključavao u orman! Žena sve gledala

Autor Anastasija Đonović Izvor mondo.rs

Kevin Grant (33) nemilosrno je maltretirao svoje četvoro djece, tukao ih i tjerao da jedu izmet, a za kaznu ih je danima držao zaključane u ormanu.

Izvor: Naugatuck Police

Kevin Grant (33) iz Konektikata suočava se sa strašnim optužbama za zlostavljanje djece, a navodno je prisiljavao svoje djete da jede sopstveni izmet, navodi se u izvještaju.

Dvogodišnja istraga protiv Granta takođe je utvrdila da je otac navodno natjerao svoju djecu da se udaraju bejzbol palicom sa šiljcima. U okviru iste istrage, Grant je ranije bio optužen, jer je navodno mjesecima terao svog posinka da spava u ormanu i tjerao ga da guta ljuti sos dok nije povraćao. Prema novom dokumentu o optužnici, Grantovo četvoro djece, starosti od 5 do 11 godina, bilo je primorano da prisustvuje mučenju svoje braće i sestara.

U jednom slučaju, Grant je navodno zaključao jedno od djece u ormar kao vid kazne. Kada je djete reklo da mora u kupatilo, Grant mu je navodno dao kutiju da obavi nuždu dok je bio zaključan unutra.

Otac je potom navodno primorao djetetovu uplakanu braću i sestre da gledaju kako on tjera djete da jede sopstveni izmet dok im je govorio "ovo se dešava kada se ne ponašaš“, navodi se u izjavi.

Možda ce vas zanimati

Dvojica dječakove braće i sestara dali su bratu krišom malo mlijeka, ali ih je Grant uhvatio, a jednog je pretukao kaišem "tako jako da je mislio da će umrijeti“, navodi se u optužnici. Grant je takođe optužen da je stavio petarde u pantalone jednog od djeteta i da se smijao dok su odlazili.

Policija je saopštila da je Grant priveden 10. avgusta i optužen za bezobzirno dovođenje u opasnost, rizik od povrede djeteta i namjernu okrutnost prema njima.

Grantova supruga, Katlin Elizabet Baptist (29) takođe je uhapšena još u oktobru 2020. pod optužbama koje uključuju rizik od povrede djeteta i bezobzirno ugrožavanje drugog stepena pošto je "bila svjesna“ da Grant zlostavlja njegovo djete i nije učinila ništa da to spriječi, navodi policija.