Svijet

MAJKA OSUMNJIČENE ZA UBISTVO DUGINE ŠOKIRALA! "To je Natalijin auto", slala joj poruke nakon zločina, od ćerke ni traga

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Oglasila se majka Natalije Vovk koja je osumnjičena za ubistvo Darje Dugine, ćerke bliskog saradnika Vladimira Putina.

Izvor: Kurir/ Printscreen /FSB

Nadežda Vovk, majka Natalije Vovk koja je osumnjičena za ubistvo ruske novinarke i politikološkinje Darje Dugine kaže da je svojoj ćerki poslala poruku nakon što je protiv nje podignuta optužnica, ali da odgovor nije dobila. "Ovdje sam saznala šta se dogodilo. Za mene je to, naravno, bio veliki šok, jer nisam ni znala gdje je ona. Nije mi govorila", rekla je Nadežda Vovk u razgovoru sa dopisnikom RT Romanom Kosarevim, koji se sastao sa njom u Marijupolju.

Ona je potvrdila da automobil, koji se vidi na snimku koji je objavio FSB, zaista pripada Nataliji. "To je njen auto. Nisam vidjela ovaj auto sa ovim brojevima tablica, to je njen auto", rekla je ona. Ranije danas, rođaka Natalije Vovk Oksana Sošenko rekla je da je osumnjičena pokušala da pokupi njenog sina iz vojne škole u ​​Ukrajini nakon što je Rusija pokrenula "specijalnu operaciju" u Donbasu. Majka Natalije Vovk je takođe napomenula da je njena ćerka pokušala da izvede sina iz zemlje.

"Znam da je uzela najstarijeg sina i zato su otišli ​​u inostranstvo. Ona je majka koja spasava svoju djecu", rekla je Nadežda Vovk. Majka osumnjičene za ubistvo Darje Dugine kaže da ne vjeruje da je njena ćerka umiješana u ovaj zločin. "Uzeti i ubiti nečije dijete... Ne znam kako ljudi žive kada tako nešto urade, a kamoli da pomisle da je to uradilo moje dijete. Ne vjerujem u to", kaže Nadežda.