Svijet

"NAŠA PROKLETA POSLEDNJA FOTOGRAFIJA": Oglasila se devojka mladića koji je za TELEFONOM skočio u provaliju (FOTO)

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Jedan mladić iz Italije poginuo je dok je pozirao za fotografiju sa svojom devojkom.

Italijan
Izvor: Instagram/andreamazzetto

Svega nekoliko trenutaka pre nego što je u nesreći na planini pao sa visine od 200 metara pravo u smrt Italijan Andrea Maćeto (30) pokušao je da uvati telefon koji je ispustio dok je pravio selfi sa devojkom. Nesreća se dogodila u subotu kada je pravio snimak sa devojkom Sarom Bragante dok se penjao na Altar Knoto, stenu u njegovom rodnom gradu Roko.

"U nekom trenutku, jednom od njih ispao je telefon, a Maćeto je pao u provaliju i poginuo pokušavajući da uhvati isti", rekla je policija za "Corriere del Veneto". Prvi izveštaji svedoče da je pokušavao da uhvati telefon svoje devojke, ali je policija kasnije rekla lokalnim medijima da je pao Maćetov telefon.

Spasilačka ekipa stigla je do njega helikopterom i konstatovala da je mrtav na licu mesta. Maćeto je njegove pratioce na Instagramu kojih je imao oko 2.500 objavama i snimcima redovnim obaveštavao o izletima sa devojkom Braganteom.

Ona je kasnije podelila njihov nasmejani selfi snimljen nekoliko trenutaka pre njegove smrti.

"Naša prokleta poslednja zajednička fotografija. Uvek ćeš biti sa mnom, moj mali medo", napisala je uz snimak sa njihovog uspona na Altar Knotto.

On bi trebalo da bude sahranjen u sredu, javljaju lokalni mediji.