Svijet

POGLEDAJTE OVO MAČE, VIDEĆETE NEŠTO NEVEROVATNO! Žena prala veš kad je mačka počela da se porađa - usledio ŠOK prizor!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Mačka sa retkom genetskom mutacijom rođena je sa dve glave u Arkanzasu u Sjedinjenim Američkim Državama!

Izvor: YouTube/screenshot/Inside Edition

Mače sa retkom genetskom mutacijom rođeno je sa dve glave u Arkanzasu a njegov vlasnik ga je nazvao "Harvi" zbog asocijacije na lika Harvija Denta iz filma "Betmen". Harvi Dent je javni tužilac koji je imao jednu stranu lica normalnu, dok je druga strana lica izgorela pa su ga zvali "Two face" i zbog toga je ova mačka tako nazvana.

"Otišla sam da perem veš, videla sam da moja mačka mjauče, a onda su sve bebe počele da izlaze, a ja sam počela da se derem i da zovem svog muža“, rekla je Ariel Kontreras, vlasnica mačke za "KITV" u petak.

Kada je mačka počela da se porađa, Ariel je uzviknula svom suprugu "dušo, ima dve glave". Bila je u šoku i nije verovala šta gleda svojim očima.

Mačka rođena sa dva različita lica poznata je kao Janus mačka. Njeno specifično stanje u kom je rođena je uzrokovano prekomernom proizvodnjom proteina u materici, rekli su lekari stanici. Istraživači su naveli da u svetu ima svega nekoliko "Janus" mačaka, a većina njih je umrla ubrzo nakon rođenja. Međutim, jedna mačka iz Masačusetsa Janus rođena 1999. godine preživela je 15 godina, prema Ginisovoj knjizi rekorda.

Mačka sa dve glave
Izvor: YouTube/Inside Edition

Tagovi