MISTERIJA

UBIO ŽENU POSLE VJENČANJA, PA JE STRPAO U KOFER! Isplivao ZASTRAŠUJUĆI snimak kako je pokušao da sakrije tijelo! (VIDEO)

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Porota je Tomasu Natu izrekla doživotnu kaznu zatvora za ubistvo svoje supruge Doun Voker, a sud je pokazao video snimke na kojima se vidi kako vuče kofer sa ženinim tijelom unutra nekoliko dana nakon ubistva!

Izvor: YouTube/The Mirror/Printscreen

Tomas Nat je nakon vjenčanja ubio svoju ženu, onda je pokušao nekoliko dana kasnije da se otarasi njenog tijela, a isplivao je jezivi snimak koji je uhvatila sigurnosna kamera. Strpao je tijelo svoje žene u kofer i izbacio ga je iz kuće nekoliko dana nakon njihovog vjenčanja. Tomasu Natu (46) izrečena je doživotna zatvorska kazna nakon što je ubio svoju ženu i "bacio" je u polje blizu kuće u kojoj su živjeli u Halifaksu.

Na video snimku sa sigurnosnih kamera, koji je objavila policija Zapadnog Jorkšira, Nat i njegova supruga Don Voker su viđeni kako se vraćaju kući u Lajtklifu prve bračne noći, 27. oktobra 2021. Daun (52), koja je još uvijek nosila svoju vjenčanicu, ušla je u kuću dok je Nat išao iza nje.

Nekoliko dana kasnije, snimci sigurnosnih kamera pokazali su da je Nat napustio kuću i da je vukao kofer, a kasnije istog dana, vratio se u baštu i izgledalo je kao da prekriva tragove točkova u blatu. Policija Zapadnog Jorkšira saopštila je: "U nedelju, 31. oktobra 2021. godine, tijelo žene je otkriveno u koferu blizu Ajsgart Avenije u Lajtklifeu u Kalderdaleu. Tijelo je kasnije identifikovano kao Daun Voker. Njen muž Tomas Nat je uhapšen i optužen za njeno ubistvo."

Sud je potvrdio da je Nat teško povrijedio žrtvino lice i vrat prije nego što ju je zadavio, stavio njeno tijelo u kofer i otišao. Nakon ubistva, mladoženja je čak pozvao policiju da im javi da mu je žena nestala i danima se skrivao prije nego što se na kraju predao. Tomasa Nata je porota na sudu Bradforda proglasila krivim za ubistvo u ponedeljak, 8. avgusta 2022. On je u petak (19. avgusta) osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Časni sudija Džonatan Rouz je rekao: "Ostaje misterija zašto je ubio ovu ženu koju je satima ranije uzeo za svoju ženu." Daun je ranije bila u policiji zato što je Nat tukao, ali je kasnije pokušala da povuče svoje izjave.

Pogledajte snimak:

Ubica sakriva telo žene
Izvor: Youtube/The Mirror