Svijet

POGLEDAJTE STRAVIČAN SNIMAK SA MJESTA EKSPLOZIJE U MOSKVI! Ruski analitičar se drži za glavu dok mu ćerka GORI! (VIDEO)

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Na snimku koji se pojavio na društvenim mrežama vidi se Dugin koji se drži za glavu na mjestu nesreće!

Izvor: telegram/breakingmash/Printscreen

Ćerka poznatog ruskog filozofa i analitičara Aleksandra Dugina, Darja, poginula je u noći između subote i nedelje u Moskvi nakon što je automobil kojim se vozila eksplodirao, piše Raša Tudej. Oko 21.45 sati po lokalnom vremenu njen džip je eksplodirao u pokretu, a tragedija se dogodila u Podmoskovlju u blizini sela Bolši Vjazemi.

Svjedoci tvrde da su nakon eksplozije djelovi vozila letjeli na sve strane, dok je automobil u plamenu nastavio da se kreće i udario u ogradu. Pojavio se snimak na društvenim mržama na kome se vidi Dugin na mjestu nesreće. On se drži za glavu dok gleda džip u plamenu.

Pogledajte snimak:

Istražitelji su u prvi mah pretpostavili da je eksplodirala boca sa gasom, ali nakon uviđaja nije isljučena mogućnost da je improvizovana eksplozivna naprava postavljena u automobil. Smatra se da je meta mogao biti i sam Dugin. Učesnik festivala "Tradicija" Pjotr Lundstrem rekao je za portal Izvestija da je Dugin trebalo da se vozi u džipu koji je eksplodirao, ali je prije polaska iznenada odlučio da pređe u drugi automobil.