Svijet

ISPLIVAO NOVI SKANDALOZNI SNIMAK PREMIJERKE! Intimno plesala sa PJEVAČEM i još tri FRAJERA: Sjedila im je i u krilu!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

"Prsten je bio na njenoj ruci, ali je ponašanjem dala sliku slobodne žene", rekao je očevidac finskom listu Iltalehti.

Izvor: Twitter/screenshot/visegrad24

Finska premijerka Sana Marin izjavila je u četvrtak da je uznemirena što su video snimci njenog plesa i pjevanja na privatnim zabavama objavljeni na internetu jer su namijenjeni samo prijateljima. Marin (36) je ovo rekla nakon što se dvominutni snimak njenog pjevanja i plesa s poznatim domaćim influenserima i umjetnicima proširio društvenim mrežama i finskim medijima u srijedu. Ali to nije sve, u javnost je procurio još jedan skandalozni snimak.

Snimci su prvobitno objavljeni na privatnom Instagram nalogu. Marin, koja je postala najmlađi šef vlade na svijetu u decembru 2019, rekla je da znala da je snimaju, ali da nije mislila da će video snimci postati javno dostupni. "Ti video snimci su privatni i snimljeni u privatnom prostoru. Žao mi je što su dospjeli u javnost", rekla je Marin novinarima. Ona je dodala da ne zna ko ih je proslijedio.

Marin je rekla da je video kompilacija snimaka iz dvije različite prilike prije nekoliko nedjelja. Ona je rekla da su ljudi na zabavama konzumirali alkohol, ali da se niko, koliko je znala, nije drogirao. "Samo smo se zabavljali, takođe na buran način. Plesla sam i pjevala", rekla je Marin.

Pogledajte snimak:

Marin je u januaru rekla Rojtersu da su ona i njene kolege mladi ministri bili meta čestih govora mržnje zbog svog pola i izgleda dok su bili na funkciji. U međuvremenu je na društvenim mrežama procurio još jedan snimak na kojem mlada premijerka intimno pleše sa muškarcem. Marin, inače udata, plesala je u noćnom klubu u 2.30 sa Olavijem Usuvirtom, rok pjevačem poznatim u Finskoj. Međutim, očevici kažu da to nije sve.

"Plesala je intimno sa najmanje tri frajera. Posle smo je vidjeli kako sjedi sa dva različita muškarca. Bila im je u krilu i nježno ih grlila. Naravno, to nas je navelo da se zapitamo da li je naša premijerka još uvijek u braku. Prsten je bio na njenoj ruci, ali je ponašanje dalo sliku slobodne žene", rekao je očevidac finskom listu Iltalehti. On je dodao da je Marin u klubu ostala do 4.30.

Tagovi