Svijet

GRADONAČELNIK KIJEVA SE RAZVODI USRED RATA! Ova PJEVAČICA mu je rodila troje djece, evo kome sada pripada NJEGOVO srce!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Natalija Kličko koja se razvodi od gradonačelnika Kijeva, ima svoj Jutjub kanal i gradi muzičku karijeru!

Izvor: YouTube/fritz5109/N1 Hrvatska/Printscreen

Gradonačelnik Kijeva Vitalij Kličko saopštio je da se razvodi od supruge Natalije i to nakon 25 godina braka. O tome je pričao u intervjuu za ukrajinski Babel i otkrio sve detalje.

Kličko je pojasnio da nije tajna da već dugi niz godina žive u različitim zemljama. "Dugo godina imamo različita interesovanja, imamo drugačiji život. I odlučili smo da to već formalizujemo. To je želja oboje. Još uvijek smo u dobrim odnosima, poštujemo se, djeca su odrasla, a život se nastavlja", rekao je Kličko. Na pitanje da li je njegovo srce osvojila neka druga žena, Kličko je odgovorio stihom iz gradske himne: "Moje srce je okupirano samo Kijevom, kako da te ne volim moj Kijeve?" (ovo je dio iz pjesme "Iak tebe ne liubiti, Kiieve mii?").

Pogledajte snimak kako Natalija peva:

Natalija Kličko u studiju
Izvor: YouTube/NataliaKlitschko

Vitalij i Natalija Kličko su se vjenčali 26. aprila 1997. godine. U porodici Kličko rođeno je troje djece: sinovi Jegor-Danijel i Maks i ćerka Elizabeta-Viktorija. Natalija Kličko već dugi niz godina živi u Njemačkoj, gdje gradi svoju muzičku karijeru, ima i svoj Jutjub kanal, a njihova djeca studiraju u inostranstvu.

Osim što ga mnogi pamte kao profesionalnog boksera, Kličko je 28. februara 2014. najavio kandidaturu za predsjednika Ukrajine, ali je 29. marta saopštio da se povlači iz trke za predsjednika Ukrajine, te da će podržati kandidatura Petra Porošenka, kasnijeg pobjednika, istovremeno je najavio da će se kandidovati za gradonačelnika Kijeva. Na izborima održanim 25. maja pobijedio je sa skoro 57 odsto glasova.

Ovako izgleda Natalija: