Svijet

UŽAS U ANTALIJI, DEČAK SE UDAVIO NA PUNOM BAZENU! Porodica i svedoci OPTUŽUJU hotel, zakazana autopsija!

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Dete se udavilo na letovanju u Turskoj.

Izvor: YouTube/jahangardi ba hesam

Dečak se udavio na bazenu hotela u Antaliji, a porodica je osula paljbu po toj ustanovi tvrdeći da na plivalištu nije bilo spasilaca. Dečak od 14 godina, čije ime nije saopšteno, bio je s porodicom u hotelu "Liberti lara" u turskom letovalištu Antalija. Više članova iste porodice boravilo je u hotelu od 311 soba u svojstvu svatova na venčanju.

Dečak se pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima udavio u jednom od pet bazena, a svedoci su rekli da ga je barmen primetio u vodi i izvukao na suvo. Dečaku je pružena prva pomoć i veštačko disanje, i prebačen je u bolnicu, ali je nažalost preminuo.

Porodica i svedoci, piše "San", tvrde da na bazenu nije bilo spasilaca iako je bio jedan sat poslepodne. Spasioci su, navodno, otišli da ručaju. Hotel poriče ove optužbe.

"Teška srca potvrđujemo da je naš mladi gost preminuo tokom plivanja sa tetkom na našem glavnom bvazenu. Iz poštovanja prema porodici nećemo davati više izjava dok ne budu objavljeni rezultati autopsije. Optužbe o nedostatku spasilaca kategorički poričemo", rekao je portparol hotela.

Tagovi