Svijet

IMALI S*KS U CENTRU GRADA, PA ZAVRŠILI U ZATVORU! Snimak zapalio mreže, ceo trg ih posmatrao, a policija odmah reagovala

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Policija je uhapsila 37-godišnju ženu nakon videa koji se pojavio na društvenim mrežama!

Izvor: Twitter/screenshot/@daddyaioligato1/@yinksukblog

Policija je uhapsila 37-godišnju ženu nakon što je video snimak dvoje ljudi koji imaju s*ks na Koncertnom trgu u Liverpulu zapalio društvene mreže, a muškarca još uvek traže. Na video snimku je prikazano kako žena zadovoljava muškarca u centru grada, mlađi muškarac stoji uza zid, a devojka stoji uz njega. Oni se prvo ljube na početku, a ubrzo se ona spušta na kolena, otkopčava mu pantalone i počinje da ga oralno zadovoljava.

Incident se dogodio nekoliko metara od ulaza u Ajnštajn Bir Haus, a na snimku se čini da je trg u to vreme bio prepun ljudi. Pojavili su se i drugi snimci na kojima se vidi da par ima seks u ulici Bold i na železničkoj stanici Merzirejl.

Pre četiri dana gradonačelnica Liverpula Džoan Anderson ocenila je ovo ponašanje kao "štetno i kriminalno". Nadzornica Diana Povnal, iz tima za policiju u zajednici Liverpula u Merzisajdu, takođe je podelila izjavu o incidentu i rekla da se za ljudima sa snimka traga, prenosi Liverpul Eho. Policija Merzisajda saopštila je kasnije da je 37-godišnja žena iz oblasti Bredforda uhapšena zbog sumnje da je "vređala javnu pristojnost". Trenutno je na ispitivanju u policiji.

Istraga je u toku kako bi se identifikovao muškarac na snimku, a svi koji imaju bilo kakve dodatne informacije mole se da kontaktiraju policiju, prenosi Dejli Star. Detektiv inspektor Neil Dillon je rekao: "Ovo brzo hapšenje pokazuje da se takvo ponašanje jednostavno neće tolerisati u Merzisajdu. Iako je dobra vest da smo uhapsili devojku, naša istraga o ovom incidentu je i dalje u toku. Nastavio bih da pozivam ljude da se uzdrže od deljenja videa na društvenim mrežama i umesto toga direktno nam prijave sve što znaju, kako bismo mogli da preduzmemo akciju."