Svijet

DŽINOVSKA ZMIJA NAPALA KUĆNOG LJUBIMCA! Pas skičao, a onda su u pomoć DOTRČALA DJECA - vukli je golim rukama! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Grupa dječaka je uhvatila ogromnu zmiju koja je pokušavala da ubije njihovog psa!

Izvor: twitter/screenshot/shockingclips

Dramatični snimak prikazuje džinovsku zmiju obmotanu oko donjeg djela tijela i zadnjih nogu psa koji cvili i pokušava da pobjegne. Može se čuti kako izbezumljeni ljubimac ječi dok ga zmija steže, a u pomoć su stigli vlasnici psa, koji su na sve načine pokušavali da ga oslobode.

Najstariji od trojice dečaka prvo koristi metalnu motku kako bi udario reptila u glavu, dok druga dva dječaka gađaju zmiju štapovima i velikim listovima. Nakon što nisu uspjeli da oslobode ljubimca, dječaci hvataju zmiju golim rukama i pokušavaju da je odmotaju od tijela psa. Dječaci okreću tijelo psa s jedne na drugu stranu kako bi se zmija odmotala, ali uspjevaju samo da skinu dio zmije od svog psa.

Dečaci su zatim uzeli zmiju, koja nije htjela da pusti plen, i vukli je sa obje strane i tako uspjeli da oslobode ljubimca. Pas je izgledao ošamućeno, ali nije bio povrijeđen, a sudbina zmije nije poznata. Snimak hrabrih dječaka naširoko je djeljen na kineskoj kineskoj video platformi i društvenoj mreži TikTok, ali nije jasno gdje se to dogodilo. Na kraju klipa se vidi najstariji dječak kako drži zmiju koja se migolji, koja je duža nego što je on visok.

Pogledajte snimak:

Tagovi