Svijet

SNIMAK ORALNOG SEK*A ZAPALIO MREŽE! Desetine svjedoka posmatralo AKCIJU UŽIVO uz piće - djevojka ga pribila uz zid!

Autor Kristina Mitrović Izvor mondo.rs

Društvene mreže gore zbog snimka iz Liverpula na kojem se vidi kako djevojka na ulici oralno zadovoljava muškarca na Koncertnom trgu. Zbog toga ih je gradonačelnica Liverpula prozvala kriminalcima!

Izvor: Twitter/screenshot/@daddyaioligato1

Na društvenim mrežama pojavio se snimak žena koja oralno zadovoljava muškarca na Koncertnom trgu u Liverpulu. Gradonačelnica Liverpula Džoan Anderson ih je zbog toga proglasila kriminalcima.

Na snimku se vidi kako mlađi muškarac stoji uza zid, a djevojka stoji uz njega. Oni se prvo ljube na početku, a ubrzo se ona spušta na koljena, otkopčava mu pantalone i počinje da ga oralno zadovoljava.

Najšokantnije je to što se nedaleko od para u zanosu nalazi mnogo ljudi. Mnogo svjedoka ih je posmatralo dok su to radili, ali oni nisu marili za to. Gradonačelnica Liverpula se tim povodom oglasila.

"Izuzetno sam šokirana i zabrinuta zbog video snimka koji kruži društvenim mrežama. Ovo nije zabavno, to je uznemirujuće, to je nezakonit čin. Akt nepristojnog ponašanja na javnom mjestu u Liverpulu je strogo zabranjen i neće se tolerisati. Razgovarala sam sa policijom i zahtijevala hitnu akciju", navela je gradonačelnica.

Navodno, djevojka sa snimka se bavi prostitucijom kroz platformu "Onlyfans" koja služi za dijeljenje video snimaka i fotografija seksualnog sadržaja. Policija je saznala identitet dotične djevojke i krenuli su u potragu za njom.

Tagovi