Svijet

ČETIRI MUŠKARCA UNAKAZILA ŽENU! Brutalno nasiljie ispred njenog stana, sve je počelo jednim pitanjem – Ne spavamo noću!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Jednu sedamdesetogodišnju ženu napala su četiri muškarca u San Francisku koji su je brutalno pretukli ispred njenog stana!

Izvor: thedailybeast.com/printscreen

Jedna sedamdesetogodišnja žena , izvesna gospođa Ren, doživela je jeziv napad ispred svog stana u San Francisku kada su je četvorica muškaraca napala i pretukla kada su pokušali da je opljačkaju. Pitali su je koliko ima sati, a pošto ona nije znala engleski, nisu uspeli da iskomuniciraju. Prema njenim rečima, napali su je jer su videli da poseduje telefon marke "Ajfon 7".

Pogledajte kako je izgledao brutalan napad na ženu ispred njenog stana

Ona je podigla ruku na kojoj je imala sat i pokazala im koliko ima sati. U tom trenutku su krenuli da je napadaju i da joj preturaju po džepovima. Uspela je da se otrgne i da pobegne do lifta nakon što je odbila da im da svoj mobilni telefon. Ceo događaj snimila je sigurnosna kamera na kojem se vidi kako je četvorica muškaraca vuku po podu, a onda kreću da je šutiraju u glavu i da je udaraju pesnicama u glavu!

Ren je na trenutak uspela da se izvuče i da pobegne do hodnika ali su je ubrzo stigli i nastavili su da je tuku. U jednom trenutku su nesrećnu ženu konačno pustili na miru i pobegli. U policiji je žrtva ovog brutalnog napada izjavila da su joj tražili telefon jer ona ima telefon marke "Ajfon 7".

Od tog događaja, ona više ne izlazi napolje. Njena ćerka je dala izjavu za medije u kojoj je rekla da ona i njena majka ne mogu noćima da zaspe nakon traumatičnog iskustva.

Tagovi