Svijet

EVO ZAŠTO NE TREBA PUŠITI NA PUMPI! Mladić krenuo da zapali cigaru dok je točio gorivo, pa KRENUO DA GORI! (VIDEO)

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Šokantni snimak sa bezbjednosne kamere u Čeljabinsku, u Rusiji, prikazuje čovjeka koji je zapalio cigaretu na benzinskoj pumpi, pa ga je uhvatio plamen!

Izvor: YouTube/Screenshot/ClickHeart TV 2

Bezbjednosne kamere su uhvatile trenutak kada je jedan mladić počeo da gori nakon što je pripalio cigaretu dok je točio gorivo na benzinskoj pumpi. Na snimku koji je napravljen u Čeljabinsku, Rusija prikazuje čovjeka sa cigarom u ustima koji vadi upaljač, dok je čekao da mu se rezervoar napuni gorivom, i kreće da pali cigaru. Sve je vrlo brzo pošlo naopako i samo nekoliko sekundi kasnije, izbio je ogroman plamen, a čovjek je panično počeo da trči naprijed-nazad.

Jedan prolaznik je samo posmatrao, dok je čovek u plamenu pojurio da uđe u vozilo i da ga pomjeri kako i ono ne bi izgorjelo. Muškarac, obučen u bijelu majicu i tamne kratke pantalone, dao je gas, ali je nekoliko trenutaka dotrčao nazad sa aparatom za gašenje požara da ugasi ostatak plamena.

Korisnici društvene mreže na Nexta-u su podjelili snimak na ovoj mreži, pri čemu je dobio više od 265.000 pregleda, a čovjek je postao predmet ismijavanja zbog incidenta.

"Inteligentno, dobro obrazovano društvo, primjer svijetu", "Mozak je izgubio, ali je spasio svoj auto", "Ovo je Rusija. Očekivao sam da će aparat za gašenje požara otkazati na kraju."

Pogledajte video:

Zapalio cigaru na pumpi pa se zapalio
Izvor: Youtube/ClickHeart TV 2

Tagovi