UZNEMIRUJUĆE!

"PEDOFILČINO, ŠTA TI JE MOJA ĆERKA URADILA?!" Majka se suočila sa monstrumom koji je napao njeno dete (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Trener mladih atletičarki priveden je u Grčkoj zbog optužbi za silovanje.

Izvor: Youtube/Printscreen/Proto Thema

Meštani grčkog ostrva Lezbos u šoku su nakon privođenja trenera (53) mladih atletičarki, koji se sumnjiči da je silovao devojčicu (14), jednu od članica tima. Trener je u ponedeljak sproveden u tužilaštvo gde bi trebalo da bude saslušan.

On je došao u pratnji advokata iz Atine, s obzirom na to da nijedan advokat sa ostrva nije hteo da preuzme njegove slučaj. Ispred zgrade tužilaštva okupili su se ogorčeni građani, kao i majka napastvovane devojčice, koja nije mogla da suzdrži suze.

"Pedofilčino, šta ti je moja ćerka uradila?", vrištala je majka jecajući, dok su ljudi pokušavali da je smire.

Majka, koja je i prijavila silovanje, rekla je za grčke medije da je trener pretio njenoj ćerki koja je, kako ističe, "u strašnom stanju" nakon svega što se dogodilo.

Roditelji devojčica koje su u timu kažu da je trener razvio opušten odnos sa devojčicama i da niko nije ni posumnjao da je mogao neku da napastvuje.

"Bio je opušten sa devojčicama u timu. Ipak, nikad nismo primetili da je nekim postupkom prešao granicu. On je otvorena osoba i posvećen timu. Zadobio je njihovo poverenje i nikad nismo ni posumnjali. Juče kada smo saznali za devojčicu, pitali smo naše ćerke, nijedna nije sumnjala", rekao je otac jedne od devojčica iz tima.

On je rekao da je napastvovana devojčica u veoma teškom psihičkom stanju.

"Njoj je hitno potrebna pomoć. Sve devojčice, njene drugarice, atletičarke iz tima su uz nju i biće kod nje kući da joj pomognu da prebrodi ove teške trenutke. Deca su preplašena i više ne žele da treniraju. Nikad više ne žele da odu na trening. Hoće da spale trikoe. Uništio je život te i još 60 devojčica svojim postupcima", kaže otac.

pedofil
Izvor: YouTube/Printscreen/ProtoThema