ŠOK!

SKANDAL MANEKENKE - MORALA DA OTKRIJE ŠTA KRIJE U MEĐUNOŽJU! Psi je odmah nanjušili, nikad veća sramota na festivalu

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Nesvakidašnja situacija desila se na muzičkom festivalu.

Izvor: Instagram/Printscreen/graceevelyn____

Manekenka, Grejs Atanatos (24), koja se na društvenim mrežama zove Grejs Evelin, priznala je krivicu za posedovanje droge nakon što je uhvaćena na “Marlo Music Festivalu” u Sidneju. Grejs, koja ima i "Only Fans" nalog uhvaćena je u pokušaju da unese 5,6 grama kokaina u kondomu koji je zavezala u čvor pa ga gurnula u vaginu. Naime, Grejs nije mogla da prođe ispod radara psima koji su odmah otkrili da manekenka "nešto" skriva, prenosi Dejli Telegraf.

Zbog ovoga je njoj održano suđenje. Sudski dokumenti otkrili su da su psi počeli da laju oko Grejs dok je čekala da uđe na festival. Dalje se navodi da je ona počela da plače i delovala je "vidno uzrujano" kada su je policajci pokušali da je pretresu. Ona je odmah priznala da skriva kokain.

Ipak ona je na suđenju u ponedeljak izbegla da plati novčanu kaznu na lokalnom sudu u Burvudu, umesto toga je dobila uslovni otpust od 12 mneseci bez novčane kazne. Na Instagramu se Grejs zahvalila svom advokatu.

"Veliki pozdrav mom spasitelju Ahmedu Dibu koji mi je pomogao. Iskreno tako neverovatan rezultat, toplo ga preporučujem svima onima koji su zločesti poput mene", napisala je ona.