Svijet

MAJKA MONSTRUM - OSTAVILA BEBU (1) DA UMRE! Otišla da se vidi sa dečkom, pa ostala 6 dana, njena odbrana ZGROZILA SVE!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Alesija Piferi (37), uhapšena je pod optužbom da je ostavila svoju ćerku (1) šest dana samu u Milanu, u Italiji, da bi bila sa svojim novim partnerom!

Izvor: Facebook/screenshot/Alessia Pifferi

37-godišnja Italijanka optužena je da je više od šest dana ostavila jednogodišnju ćerku samu u stanu, koja je preminula od gladi u njenom odsustvu. Alesija Piferi je uhapšena pod optužbom za ubistvo sa predumišljajem nakon što je njena ćerka Dajana umrla.

Piferi je osumnjičena da je ostavila devojčicu u kući u Milanu da bi otišla sa svojim partnerom u Bergamo. Dajanino telo je otkriveno u sredu ujutru, a italijanski izvori izveštavaju da je Piferi priznala da je napustila devojčicu. Kako su preneli italijanski mediji rekla je "nisam bila svesna svega" i navodno je tvrdila da je dobra majka uprkos smrti devojčice.

"Računala sam na mogućnost da imam budućnost sa svojim partnerom. Zato sam smatrala ključnim da ne prekidam te dane kada sam bila sa njim, čak i kada sam se plašila da dete može da bude jako bolesno ili da umire", rekla je majka monstrum. Pretpostavlja se da je rekla svom partneru da je Dajana bila na moru sa njenom sestrom.

"Kada sam ostavila ćerku samu kod kuće, nisam bila mirna jer sam znala da radim nešto što ne bi trebalo da se radi. Nisam bila mirna jer se svašta moglo desiti."

Tužilac u slučaju Frančesko De Tomazi rekao je da je Piferi "opasna žena" koja je "sposobna da počini zločine". PledgeTimes prenosi da komšije nisu čule nijedan plač od devojčice. Veruje se da je devojčica ostavljena samo sa jednom flašicom mleka.

Nakon hapšenja, Piferi je prvobitno rekla vlastima da je devojčicu ostavila sa dadiljom, a zatim i sa majkom, ali je kasnije promenila svoju priču u pritvoru. Nisu pronađeni dokazi da je bila prisutna dadilja.

U saopštenju policija navodi: "Nakon jučerašnjeg pronalaska leša 16-mesečne devojčice u privatnoj kući u oblasti Mecenate, u Milanu, pojavili su se elementi da je majka odgovorna za smrt. Italijanka čistog dosijea rođena 1985. godine, osumnjičena je za krivično delo ubistvo."

Kako se saznaje, Piferi ostaje u pritvoru dok traje istraga.

Tagovi