Svijet

SKANDAL U AMERICI - DOBACIVALI UVREDE BAJDENOVOJ ŽENI! Tajna služba hitno reagovala nasred ulice! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Jedan Amerikanac je vikao iz gomile supruzi predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefu Bajdenu da je on najgori predsjednik u istoriji države!

Izvor: Profimedia

Nevjerovatan skandal dogodio se u Sjedinjenim Američkim Državama kada je jedan američki državljanin vikao iz mase uvredljive stvari koje su bile upućene predsjedniku države, Džozefu Bajdenu. Građanin je iz mase vikao da je Bajden najgori predsjednik u istoriji Sjedinjenih Američkih Država. 

Čovjek se okrenuo ka supruzi predsjednika, Džil Bajden, vičući joj iz gomile šta misli o politici njenog muža. Incident je zabilježen na kameri, snimak je objavljen na Telegram kanalu "Svežesti". Supruga 76. predsjednika SAD nije ulazila u debatu sa čovjekom koji je kritikovao Bajdena, već mu se samo zahvalila sa osmjehom na licu.

"Vaš muž je najgori predsjednik kojeg smo ikada imali, dugujete nam novac za benzin“, glasno je rekao stanovnik Sjedinjenih Država.

U fokusu javnosti je da je rejting javnog odobravanja rada američkog lidera pao na istorijski nizak nivo. Samo 30 odsto anketiranih Amerikanaca slaže se sa tokom njegove politike.

Tagovi