Svijet

UŽIVALA NA MORU, A ONDA JE POČEO NJEN PAKAO! Skočila sa 5 metara u vodu, nije bila svjesna da pada u PLIĆAK! (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Skok u more koji se završio kobno je zabilježen kamerom!

Izvor: YouTube/screenshot/DeadlinenewsTV

Britanka Leone Morison (21) poslala je važno upozorenje svim plivačima nakon tragedije koja joj se dogodila na plaži u Nort Tajnsajdu, prenosi Dejli mejl. Nakon što je skočila u more sa mola, zadobila je tešku povredu – polomljene su joj obje potkoljenice jer je skočila u plitku vodu ne shvatajući da se plima povukla.

Ona je podijelila snimak trenutka kada je skočila u more, i poslala upozorenje svima da provjere dubinu mora prije nego što izvedu vodene vratolomije. Takođe je lakše povrijedila i kičmu. Ranije tog dana, Leone Morison i dvojica njenih prijatelja skočili su sa mola visokog 4,5 metara. Međutim, kada se ponovo vratila na mol, plima se povukla i nije bila svjesna da pada u plićak.

Leone je posle skoka slomila tibiju i fibulu, ali je uspjela da se odvuče do plaže, gdje je sačekala da je hitna pomoć odveze u bolnicu. Ubrzo je operisana, a ljekari su joj postavili metalnu šipku za podupiranje koljena. Prilikom skoka je slomila i kičmu, a u kombinaciji sa koljenom za zarastanje je trebalo oko tri mjeseca.

Šokantan video prikazuje trenutak kada je Leone dotrčala do ivice mola prije nego što je skočila. Nakon potapanja u vodu, snimanje se prekida i nastavlja se u trenutku kada je Leone već na nosilima prima kiseonik. U utorak je podijelila video na TikTok-u upozoravajući sve da provjere dubinu mora prije nego što skoče. Rekla je da je moglo mnogo gore da se završi.

"Bila sam sa nekoliko prijatelja na plaži i vidjeli smo ljude kako skaču sa pristaništa, pa smo pratili njihov put. Bilo je vrlo toplo. Skočili smo, a onda smo se kupali u moru. Još jedan naš prijatelj je uskočio, ali je izašao jer mu je bilo hladno. Svi smo izašli i vratili se do mjesta gdje je sjedio naš prijatelj", napisala je na TikToku. 

"Htjela sam da skočim još jednom jer volim nalet adrenalina, ali kada sam skočila drugi put plima se povukla i bilo je mnogo pliće. Udarila sam u pijesak i lijeva noga mi se prepolovila. Uspjela sam da se dovučem do obale, a onda mi je prišla medicinska sestra koja se tu zatekla. Ne mogu joj dovoljno zahvaliti. U početku nije mnogo boljelo jer me adrenalin dizao, ali sada je bol 8 na skali od 10", rekao je Leone. Ona je istakla da je bol nepodnošljiv i da joj je potrebna još jedna operacija kako bi ponovo prohodala.

Skok u vodu se završio kobno
Izvor: Youtube/DeadlinenewsTV