ZANIJELI SE!

EROTSKA IGRA MU DOŠLA GLAVE! Užasan prizor u italijanskom hotelu - žena krvava i isječena pokušala da spase muža!

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Sve je prijavila njegova supruga.

Izvor: YouTube/Printscreen/EnjoyFirefighting - International Emergency Response Videos

Neidentifikovani muškarac (40) pronađen je mrtav u sobi u hotelu "Continentale" sa četiri zvjezdice u Firenci, gdje smještaj počinje od 463 dolara po noći. Njegovu smrt prijavila je njegova supruga (43). Nastradali muškarac, ali i njegova supruga po tijelu su imali mnoštvo modrica, posjekotina i bili su krvavi.

Policija sumnja da je uzrok smti muškarca i povreda na ženi porodična svađa ili erotska igra koja je pošla po zlu. "Istražitelji ipak sumnjaju da je uzrok smrti najvjerovatnije erotska igra", rekao je policijski izvor za Dejli mejl.

"Muškarac je pronađen sa nizom posjekotina, modrica i drugih povreda na tijelu, kao i žena, iako je bila teže povrijeđena i izgleda da je muškarac imao neku vrstu napada", rekao je izvor agenciji.

Povrede žene nisu bile opasne po život, navodi se u izvještaju. U italijanskim novinskim izvještajima navodi se da je žena bila "potpuno krvava" kada je pozvala radnike hotela da im kaže da je vidjela svog ljubavnika kako se "srušio na zemlju", piše San.

"Žena je podigla uzbunu nakon što je sobarica pokucala na vrata, ali su neki gosti već pozvali recepciju da prijave viku i lupanje iz sobe", rekao je izvor britanskom tabloidu "The Sun".

Tagovi