Svijet

GLUMA ILI NESVESTICA? Bizarna situacija u sudnici tokom ispitivanja - nastao haos zbog ŠOKANTNOG PITANJA! (VIDEO)

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Čudna situacija se dogodila na ispitivanju profesora Kemebradikumoa Pondeia, vršioca dužnosti generalnog direktora Komisije za razvoj delte Nigera kada mu je navodno pozlilo, a onda kada su svedoci skočili da mu pomognu, on je otvorio oči zbog veštačkog disanja!

Izvor: Instagram/screenshot/memezar

Profesor je bio na saslušanju i ispitivanju zbog navodne korupcije tj. zbog N536 miliona (1.3 miliona dolara) koji su uplaćeni grupi koja je povezana sa humanitarnom organizacijom "Save lives of Niger Delta people". U jednom trenutku mu je navodno pozlilo i on se srušio na sto. Zvaničnici oko njega su skočili da mu pomognu jer su pretpostavili da se onesvestio.

Jedan od ljudi je skočio da mu izvuče jezik da se ne bi ugušio. Kada je profesor Pondei video da je stvar "ozbiljna", on je otvorio oči i video da se čovek priprema da mu da "usta-na-usta" veštačko disanje. Podigao je ruku i sklanjao čoveka da se to ne bi dogodilo.

Ostalo je pitanje koje se nameće među ljudima na društvenim mrežama koji su videli ovaj snimak koji je već postao viralan - Da li je profesor Pondei glumio ili mu je stvarno pozlilo na brojna pitanja o potencijalnoj korupciji?

Tagovi