Svijet

PUTIN ZAVODNIK - OVAKO SE NABACIVAO POZNATOJ GLUMICI! "Hranio me i pričao o votki, dok je dečko bio kraj mene"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Vladimir Putin pokušao da osvoji Pitu Vilson.

Izvor: Instagram/Screenshot/iampetawilson/Profimedia

Glumica Pita Vilson nekada je bila velika zavodnica, a ovdašnja publika upoznala ju je kroz ulogu čuvene Nikite u istoimenoj seriji. Iako je od početka emitovanja serije prošlo gotovo 25 godina, ona se nije mnogo fizički promijenila, a ono što je najupečatljivije je to da je prepoznatljiv prodoran pogled i dalje njen zaštitni znak.

Ono što je malo poznato kada je Pita Vilson u pitanju je to da je svojevremeno navodno Vladimir Putin pokušao da je osvoji.

Glumica je jednom prilikom ispričala kako je 2002. godine bila na međunarodnom filmskom festivalu u Moskvi, gdje je pokušao da je zavede predsjednik Rusije. Kako je ispričala, njih dvoje su se našli sami u prostoriji nakon što je Putin suptilno dao do znanja obezbjeđenju da sve izvedu napolje, a on je, kako je istakla, pokušao da je zavede - dijamantskom ogrlicom.

"Nabacivao mi se. Bio je naporan - hranio me je i pričao mi o votki. Moj je dečko bio kraj mene, ali kad sam se osvrnula, nije ga više bilo. Bila je to prava noćna mora", opisala je svojevremeno Pita svoj susret sa ruskim predsjednikom, a ove njene riječi tada su pokrenule lavinu komentara.

Nakon ove njene izjave koja je uzdrmala svjetsku javnost, oglasio se i tadašnji šef festivala i domaćin večere, Nikita Mihalkov, koji je demantovao njene izjave.

Rekao je da bi Pita mogla samo da sanja i osjeća se privilegovano da joj se Putin nabacivao, ali da to nije bio slučaj, a da joj nije dao nikakvu ogrlicu nego privezak koji je sponzorisala jedna draguljarnica. Mihalkov je izjavio da se glumica napila toliko da je flertovala sa predsjednikom ispred svog vjerenika, a Putin je uvijek imao poštovanja prema pijanim ženama i nije htio da je iskoristi. Takođe, navodno je Vilsonova postala toliko naporna da je obezbjeđenje moralo da je izbaci.

Inače, lijepa Australijanka, koja će u novembru napuniti 52 godine, ima sina Marlova iz veze sa dugogodišnjim partnerom Damjanom Harisom. Povezivali su je sa glumcem Raselom Krouom i frontmenom "Roling Stonsa", Mikom Džegerom, a prije izvjesnog vremena odlučila je da napusti glumu. Od tada se bavi dizajnom, a prije nekoliko godina pokrenula je i svoj brend donjeg veša.