TEŠKA ZLOUPOTREBA

UHAPŠEN DIREKTOR SREDNJE ŠKOLE ZBOG SE*SA S UČENIKOM: Strašan skandal u američkoj školi – tješio ga, pa zaveo!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Direktor srednje škole iz Pensilvanije najprije je tješio učenika nakon smrti člana porodice, kasnije je razvio s njim prisan odnos tvrdeći da su "braća", da bi ubrzo počeo da bude intiman sa njim. Učenik je kazao da je i pet puta nedjeljno imao odnose s direktorom.

Rodžer Viver Frid
Izvor: YouTube/Freshers/Printscreen

Direktor srednje škole u Pensilvaniji uhapšen je i optužen po 30 tačaka za seksualni odnos i kontakt sa učenikom u navodnoj seksualnoj vezi koja je trajala godinama.

Rodžer Viver Frid, 34-godišnji direktor srednje škole „Viljamsport Erija“, optužen je da je od 2015. godine bio u vezi sa učenikom, koja je trajala sve dok učenik nije završio srednju školu i upisao koledž.

Prema riječima zvaničnika, učenik je prišao gospodinu Fridu oko 2015. nakon što je primijetio da je popularan među učenicima koji su mu se povjeravali u centru za podršku lokalne škole, piše Indipendent.

Učenik je tražio utjehu

Nakon smrti člana porodice, učenik je vjerovao da može da se osloni na direktora i dobije od njega emocionalnu podršku, navodi se u sudskim dokumentima.

Učenik je rekao istražiteljima da je vjerovao Fridu "kao starijem bratu“.

Razgovori u školi su se pretvorili u interakcije poslije škole gdje se gospodin Frid dobrovoljno javio da odveze učenika na nekoliko lokacija u svom automobilu radi razgovora "jedan na jedan", tvrdeći da su "braća", navodi se u izjavi.

Njih dvojica su se navodno zbližili i njihovi sastanci su postali seksualne prirode 2017. kada su razgovarali o unapređenju svoje veze, dok su se vozili po gradu.

Upozorio ga da nikome ne govori

Direktor je, navodno, upozorio učenika da bi mogao "da izgubi posao zbog ovoga" i zamolio ga da "obeća da nikome neće reći", navodi se u izjavi koju je učenik dao pod zakletvom.

Učenik je tvrdio da je, nakon njihovog prvog seksualnog susreta, Frid "naglasio važnost da se nikome ne kaže" o njihovoj vezi i rekao da je "u redu da braća udovolje jedan drugom".

Učenici
Izvor: Shutterstock

On je dodao da je osjećao "ogromnu krivicu", ali je nastavio da upražnjava seksualne odnose "četiri do pet puta nedjeljno, uvijek noću", navodi se u sudskom dokumentu.

Učenik je završio srednju školu 2018. godine i njihova seksualna veza nastavljena je do aprila 2022. godine, navodi se u dokumentu.

Optužen po 30 tačaka i dobio nanogicu

Gospodin Frid je optužen po 30 tačaka za krivično djelo trećeg stepena snošaj u školi sa učenikom, zajedno sa drugim optužbama kao što su krivično djelo korupcija maloljetnika u trećem stepenu i seksualni napad drugog stepena.

Pušten je uz kauciju od 175.000 dolara i zabranjeno mu je da kontaktira učenika ili da ima bilo kakav kontakt bez nadzora sa maloletnicima.

Od njega će se tražiti da stalno nosi nanogicu.

Tagovi

SAD