Svijet

GABRIJELA JE DRUGA ŽRTVA MASAKRA U ITALIJI! Zlatan joj presudio METKOM U POTILJAK - Evo gdje je nađeno njeno tijelo!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Gabrijela, koja je druga žrtva masakra u Italiji, je bila udata za muškarca koji je bio nasilan prema njoj, a Zlatana je upoznala prije nekoliko mjeseci.

Izvor: Facebook/screenshot

Gabrijela Serano (36) porijeklom iz Venecuele, majka dvije ćerke, druga je žrtva Zlatana V. koji je presudio i Lidiji M. a potom ubio sebe. Gabrijela je bila udata za drugog nasilnog muškarca kojeg je prijavila za nasilje i od kojeg je pokušavala da se razvede, piše ilgiornaledivicenza.it

Gabrijela je upucana u potiljak, njeno tijelo je ležalo na zadnjem sjedištu "mazde" parkirane na obilaznici pored Vasiljevićevog.

Ona i Zlatan su navodno bili nekoliko mjeseci u vezi prije nego što je on ubio bivšu ženu Lidiju, nju pa sebe.

Gabrijela je živjela u Rubanu i očekivala je da se vrati na posao nakon što je imala operaciju u Španiji, gdje živi njena sestra. Gabrijela je sanjala da se preseli u Španiju i započne novi život, daleko od prošlosti koju je željela da ostavi iza sebe.

Prije nekoliko mjeseci Gabrijela je upoznala Vasiljevića i počela da se zabavlja sa njim. Upravo je on upoznao sa svojom advokaticom Alesandrom Neri, kojoj je ispričala o problemima sa svojim suprugom i maltretiranju koje je trpela. Te riječi su na sudskom nivou dovele do pokretanja dva različita postupka.

"Pribavili smo nalog za civilnu zaštitu od suda u Padovi protiv oba supružnika gospođe Serano. Istovremeno, još uvijek se protiv njenog supruga vodi krivični postupak za maltretiranje u porodici. Vijest o Gabrijelinoj smrti predstavlja još jedan veoma dubok šok za mene. Ona me je zamolila da nastavim sa postupkom razdvajanja. Trebalo je uskoro da imamo saslušanje. Sve je tako nevjerovatno", rekla je Neri.

Advokatica je prokomentarisala i da su, prema informacijama koje ona posjeduje, Gabrijela i Vasiljević prekinuli vezu.

"Ne znam zašto su bili zajedno. Prema onome što ja znam, njih dvoje su prekinuli vezu, nisu se više zabavljali. Ne znam zbog čega su bili zajedno u automobilu", rekla je.