Svijet

"BAJDENA SU UBILE DVIJE OSOBE"! Šok događaj na samitu - Žena zaustavila kolonu Tajne službe, oružje palo na sred ULICE!

Autor Gordana Bojanić

Demonstranti su pokušali da prekinu govor predsjednika Sjedinjenih Američkih Država Džozefa Bajdena na Samitu "Americas" u Los Anđelesu, prenosi pres služba Bijele kuće.

Izvor: Profimedia

Prema navodima "RIA Novosti", ubrzo nakon što je predsjednik Bajden izašao na govornicu i započeo svoj govor, čuli su se krici i negodovanje širom dvorane. On je na trenutak zastao ali je potom i nastavio. Pres služba Bijele kuće javlja da su dvije osobe pokušale da prekinu Bajdena u svom obraćanju.

"Bajdena su ‘ubile‘ dvije osobe iz publike. Nismo uspjeli da prepoznamo njihovo mumlanje i šta su htjeli da kažu", navode iz pres službe.

Pojavio se i snimak ovog događaja na društvenim mrežama na kojem se vidi kako obezbjeđenje ispraća jednu ženu kojoj su bila pokrivena usta jer je vikala na predsjednika Sjedinjenih Američkih Država dok je on pozdravljao kolege u sali.

Dogodio se još jedan incident na ulici. Žena je sa megafonom izletjela pred kolonu vozila Tajne službe koja obezbjeđuje predsjednika Bajdena. Hitno su reagovali agenti Tajne službe koji su je oborili i sklonili sa ulice. Tom prilikom je jednom agentu ispao pištolj koji je brzo sa pločnika pokupio njegov kolega.

Tagovi