Svijet

OTAC SLIKAO DECU NA PLAŽI, A KAD JE UGLEDAO FOTOGRAFIJU SKAMENIO SE! Scena kao iz horor filma: "Je l vidite onu senku?"

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Muškarac zabeležio strašnu sliku dronom.

Izvor: Youtube/learningcameras/printscreen

Filmska scena se dogodila u američkoj saveznoj državi Florida, kada je Amerikanac Den Votson bio sa svojom porodicom na kupanju na popularnoj plaži Nju Smirna. Poneo je sa sobom dron koji je i zabeležio ovu stravičnu scenu.

On je sa obale posmatrao svoju suprugu i troje dece kako se kupaju, pa je pomislio kako je to idealna prilika da ih snimi dronom iz vazduha. Uključio je kameru, a kada je pogledao šta mu je u kadru, šokirao se. Desetak metara od njegove žene i dece nazirala se senka ajkule koja je plivala prema obali. Otac je odmah počeo da viče supruzi i deci da izađu iz okeana.

Na svom Instagram profilu je objavio dve fotografije koje je snimio. Na prvoj se vidi kako ajkula pliva prema porodici, a na drugoj kako oni trče iz okeana, a ajkula odlazi prema dubini.

"Vidite onu tamnu senku ajkule koja se probija pravo ka obali i ljudima? To je bio moj pogled ovog vikenda koji sam snimio dronom… troje od tih ljudi su moja deca!" 

Majka koja je bila sa decom u vodi je rekla:

"Kada razmišljaš o ajkulama pomisliš da su u dubokoj vodi, nikada ih ne zamišljam tako blizu i ne misliš da bi mogli da dođu u vodu koja je do kolena duboka. Zastrašujuće je videti koliko se približila mojoj deci", rekla je majka Seli koja je sa decom bila u vodi.

Pogledajte fotografije:

Tagovi