Svijet

ISPLIVALA BIZARNA PORUKA UBICE KOJI JE U BEKSTVU! "Pozovi me, Đura iz Jakova" - Reči upućene prijatelju ubijenog V. J.

Autor Sara Gajić

Čudna poruka stigla je prijatelju ubijenog pilota V.J. koju mu je navodno, napisao ubica Đ.N.

Izvor: Shutterstocdk/everything possible/kurir

Sinoć je prijatelju ubijenog V. J. stigla poruka sa Instagram profila nepoznatog muškarca koju navodno potpisuje Đ. N., mladić osumnjičen za njegovo ubistvo koji je u bekstvu.

Nakon što je u nedelju u večernjim časovima, kako se sumnja, ubio iz kalašnjikova ispred svoje kuće u Jakovu V.J., Đ.N. se nalazi u bekstvu i policija za njim intenzivno traga.

Sa njim, prema tvrdnjama, niko nije imao kontakt niti zna gde se krije. Novinari su imali uvid u poruku koja je na Instagramu stigla prijatelju ubijenog Jolovića.

"Pozovi me, Đura iz Jakova", piše u poruci uz broj telefona, posle koje je usledio poziv preko iste aplikacije, na koji prijatelj ubijenog nije odgovorio.

Ono što se zapaža jeste da profil sa kog je poruka stigla nije lažan.

Podsetimo, V. J. sa bratom i još trojicom prijatelja kobne večeri bio ispred kuće Đ. N., među njima je došlo do svađe i fizičkog obračuna, nakon čega je Đ.N. ušao u kuću, uzeo kalašnjikov i zapucao u Pravcu V. J. Njega su tri metka pogodila u stomak i od posledica ranjavanja je preminuo iste večeri u Urgentnom centru. Šta je motiv ubistva nije utvrđeno.

Tagovi