Svijet

SKANDAL! PRIMIO UKRAJINSKU IZBJEGLICU U KUĆU, A ONA MU RAZBUCALA PORODICU! Sofija ga zavela - Nakon 10 dana počeo pakao

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Bitanac Toni Garnet je ostavio svoju ženu i dvoje djece jer se zaljubio u ukrajinsku izbjeglicu koju su primili u svoju kuću.

Izvor: Instagram/screenshot/sonya_dobrovisk

Skandal trese Britaniju, porodica je primila ukrajinsku izbjeglicu koja je zavela oca dvoje djece koji je ostavio svoju suprugu nakon što se zaljubio u 22-godišnju izbjeglicu. Toni Garnet (29) i njegova partnerka Lorna (28) primili su Sofiju Karkadim u svoj dom, ali samo 10 dana kasnije njihov naizgled srećan brak raspao se kada je pobjegao s izbjeglicom.

Toni koji živi u Bradfordu u zapadnom Jorkširu, kaže da se zaljubio u 22-godišnjakinju i da s njom želi da provede ostatak života, piše San. Sofija, koja je pobjegla iz Lavova u zapadnoj Ukrajini, rekla je da joj se Toni svidio čim ga je vidjela i da par živi svoju ljubavnu priču.

Porodica je prihvatila Sofiju u pokušaju da učini dobro djelo, a Toni je rekao da je želio da učini pravu stvar i da je ona prva osoba koja se javila na Fesjbukl stranici gdje je ponudio smještaj izbjeglicama. Sofija, koja radi kao IT menadžerka, doletjela je u Mančester nakon što je nedeljama čekala u Berlinu da joj se odobri viza za Ujedinjeno Kraljevstvo. Toni je rekao da su on i Sofija brzo razvili vezu.

Toni, koji govori slovački, razgovarao bi sa svojom budućom ljubavnicom dok bi ona govorila ukrajinski, jer su ta dva jezika međusobno razumljiva. Međutim, zbog toga njegova supruga nije razumjela o čemu govore. Kako su dani prolazili, Sofija bi se pridružila Toniju u teretani i razgovarali bi u njegovom autu, dok su se kod kuće fizički zbližili.

 "Kod kuće sam shvatio da pronalazimo izgovore da se dodirujemo i flertujemo, ali ništa više od toga se nije dogodilo u toj fazi", rekao je.

"Žao mi je... nismo to planirali. Iako je bilo prilično nevino, izazivalo je svađe. Kako se par sve više zbližavao, Lorna je postala vrlo ljubomorna i počela se pitati zašto me Sofija cijelo vrijeme prati", ispričao je Toni.

Stvari su se zahuktale nakon što je eksplozivna svađa između žena ostavila Sofiju u suzama. Ukrajinka je rekla da se više ne osjeća kao da može da živi u istoj kući s Lornom.

"Ako ona ide, idem ja", poručio je tada Toni svojoj ženi. Par je potom spakovao kofere i preselio se kod Tonijevih roditelja, iako traže nekretnine u koje će se useliti. Toni i Lorna bili su zajedno deset godina, a u svega deset dana veza im se završila. Toni kaže da se osjeća loše i da Lorna nije kriva.

"Nikad to nismo namjeravali da učinimo, nije bilo planirano i nismo hteli nikoga da povrijedimo", istakao je Toni.