Svijet

NOVI PROBLEMI ZA HARIJA I MEGAN, UPOZORENI PRED DOLAZAK U LONDON! Član kraljevske porodice BESAN kao ris zbog njih!

Autor Kristina Radović Izvor mondo.rs

Upozorenje za princa Harija tokom posjete Londonu!

Izvor: Youtube/ABC News

Princ Hari i njegova supruga, glumica Megan Markl, prvi put će zajedno biti u zvaničnoj posjeti Velikoj Britaniji još od skandaloznog otcepljenja od kraljevske porodice. Hari i Megan su tajno bili u Londonu ovog proleća, a sada će zvanično prisustvovati ceremoniji proslave kraljičinog platinastog jubileja. Kraljica Elizabeta slavi 70 godina na tronu!

Ipak, "odbeglom" princu je izdato upozorenje. Dvije stvari biće zabranjene njemu i Megan tokom posjete, a sada je analitičarka kraljevske porodice rekla da bi Hari trebalo da se pazi oca i brata.

Izvor: YouTube/The Royal Family Channel

"Odnosi između porodice, Harija i Megan su i dalje zategnuti i postoji distanca. Princ Čarls je tužan, on se rijetko ljuti, ali je bio vrlo emotivan nakon intervjua koji je par dao Opri Vinfri", rekla je Kamila Tomini.

"Ali stariji brat je i tužan, i bijesan. Princ Vilijam je ljut na Harija. Ali vjerujem da će svi biti dostojanstveni dok su kamere upaljene", rekla je ona.

Proslava platinastog jubileja kraljice Elizabete II biće od 2. do 5. juna u Londonu.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!