Svijet

KROKODIL UBIO RIBARA, PA NJEGOVO RASKOMADANO TIJELO VUKAO KROZ VODU! Pecao u rijeci, a onda je predator nasrnuo na njega

Autor Anđela Pešić Izvor mondo.rs

Tijelo nesrećnog čovjeka su pronašli tek nekoliko dana kasnije, 12. maja poslepodne.

Izvor: YouTube/Screenshot/ClickHeart TV 2

Krokodil je ubio indonežanskog ribara, pa je njegovo napola pojedeno tijelo vukao kroz rijeku. Zastrašujući gmizavac je viđen kako drži plijen u svojim čeljustima, dok je plivao u mutnoj rijeci Ladongi u jugoistočnom Sulavesiju u Indoneziji, prenio je Dejli Mejl.

Svjedoci su rekli da je žrtva, 60-godišnji muškarac po imenu Vakaling, pecao u rijeci kada je predator nasrnuo na njega i odvukao ga u vodu. Bili su bespomoćni da mu pomognu da se odbrani, a napad se završio za nekoliko trenutaka. Kasnije je krokodil izronio na površinu vode, još uvijek držeći beživotno tijelo ribara.

Krokodil
Izvor: Youtube/Daily Mail

Posmatrači su rekli da je gmizavac već odgrizao jednu ruku nesrećnog čovjeka. Ari, komšija žrtve, rekao je: "Na mjestu gdje ga je napao, bilo je nekoliko ljudi, ali nisu mogli da mu pomognu ni da priđu rijeci". Mještani su obavijestili vlasti u Istočnoj Kolaki.

Krenuli su gumenim čamcima i izvršili potragu kako bi izvukli leš nesrećnog ribara. Tijelo su pronašli tek nekoliko dana kasnije, 12. maja poslepodne.

Vahjudi, službenik za odnose s javnošću agencije Kendari SAR, rekao je: "Njegovo tijelo je pronađeno u nekompletnom stanju. Pronađen je oko dva kilometra od mesta gdje ga je napao krokodil", preneo je Dejli Mejl.