Tuga!

MALA MEDI JE UBIJENA, POLICIJA KONAČNO IMA DOKAZE! Na 15. godišnjicu OTMICE se oglasio tužilac, evo šta je PRONAĐENO!

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Pronađeni su dokazi u slučaju male Medi Meken, koji ukazuju na to da je ubijena. Policija je ovo našla u kombiju osuđivanog silovatelja i pedofila!

Izvor: YouTube/Sky News

Njemačka policija pronašla je dokaze vezane za Medlin Meken, djevojčicu koja je prije 15 godina nestala nekoliko dana prije četvrtog rođendana. Slučaj male Medi pratio je čitav svijet, a njeni neutješni roditelji deceniju i po su bez odgovora na pitanje šta se djevojčici dogodilo. Porodica je bila na ljetovanju u Portugalu kada je djevojčica nestala bez traga.

Njemački tužilac Hans Kristijan Volters na portugalskoj televiziji je potvrdio da policija ima dokaze vezane za malu Medi i da su pronađeni kod Kristijana Bruknera. Njegovo ime pominje se već godinama u vezi s nestankom djevojčice, a u pitanju je osuđivani nasilnik i pedofil koji trenutno služi kaznu zbog silovanja u Njemačkoj.

Izvor: YouTube/Sky News

Voditeljka Sandra Felgueraš je postavila direktno pitanje tužiocu, a on se najprije nećkao, a onda potvrdio da ima dokaze.

"Da li je istina da ste pronašli nešto što pripada Medi Meken u Bruknerovom kombiju", pitala je ona.

"Ne mogu da komentarišem detalje istrage", odgovorio je tužilac, a voditeljka nastavila da insistira - "ali ne možete to da poreknete"?

"Ne želim to da poreknem", odgovorio je tužilac.

Brukner je prvi put prije dvije godine pomenut kao osumnjičeni, i tada su Njemci rekli da imaju dokaze da je djevojčica, nažalost, mrtva. Ali je prošlo mnogo vremena dok Brukner zvanično nije proglašen osumnjičenim.

Strani mediji "šuškaju" da je u kombiju njemačkog pedofila i silovatelja pronađeno više vlakana sa pidžame nestale djevojčice. Medi je oteta dok je spavala u apartmanu sa još dvoje djece, a njeni roditelji svega nekoliko metara dalje bili na večeri u restoranu.

Tagovi