Svijet

JEZIVO! ULIČNI TRKAČ SE ZAKUCAO U AUTOBUS PUN DECE: Jurio blizu 200 NA SAT, 2 imaju TEŠKE POVREDE! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Policijska uprava Albukerkija objavila je snimak stravične saobraćajne nesreće koja se dogodila 23. februara oko 16 časova popodne kada su se deca vraćala kući iz škole.

Izvor: YouTube/screenshot/KRQE

Policija sumnja da je vozilo, koje se zakucalo u autobus, učestvovalo u ilegalnim uličnim trkama. Šokantan video objavila je policijska uprava Albukerkija u cilju dalje i brže istrage. Na snimku se vidi kako se dvadeset troje dece, koja pohađaju osnovnu školu, vraća kući a onda je usledio trenutak koji će pamtiti do kraja života.

Od siline udarca, deca su poletela u autobusu i sudarala su se međusobno u vazduhu. Vozilo je udarilo autobus pri brzini od 177 kilometara na sat (110 milja na sat)! Građani koji su se zatekli na licu mesta su momentalno priskočili u pomoć i pozvali sve hitne službe.

UPOZORAVAMO DA JE VIDEO UZNEMIRUJUĆEG KARAKTERA

Ulični trkač se zakucao u autobus pun dece
Izvor: Youtube/Albuquerque Journal

Utvrđeno je istragom da je počinilac krivičnog dela upravljao belim vozilom, marke "Ford Mustang". Beli Ford se trkao sa plavim Mustangom. U autobusu se nalazilo dvadeset troje dece. Sedmoro je hospitalizovano, a dvoje je doživelo teške povrede.

Vozač autobusa je rekao da je išao standardnom rutom kao i uvek, a onda se odjednom desio ovaj stravičan sudar.

Policija se oglasila o ovom slučaju.

"Kroz detaljnu istragu, utvrđeno je da se beli Ford Mustang trkao sa plavim Fordom Mustangom. Jedan svedok sa lica mesta tvrdi da su vozili blizu 200 kilometara na sat. U ovom delu grada dozvoljena brzina je 64 kilometara na čas (40 milja na sat). Počinilac je uhapšen i optužen za nanošenje teških telesnih povreda u saobraćaju", saopštila je policijska uprava Albukerkija.

Ovaj sudar dogodio se samo nekoliko sati nakon što je saobraćajna policija policijske uprave Albukerkija implementirala nov program u saobraćajne kamere koji prepoznaje brzinu vozila u realnom vremenu i registruje počinjene saobraćajne prekršaje.