Svijet

TRAMP RASPALIO PO PRINCU HARIJU, ŽESTOKO GA ISPLJUVAO! On je PAPUČAR kakvog nema, evo šta bih ja uradio da sam KRALJICA

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Donald Tramp je komentarisao princa Harija i Megan Markl.

Izvor: YouTube/screenshot/RoyalFamilyRickEvers/France24English

Bivši američki predsjednik Donald Tramp gostovao je u emisiji Pirsa Morgana i žestoko raspalio po princu Hariju i njegovoj supruzi, glumici Megan Markl.

Princ Hari i Megan napustili su kraljevsku porodicu, dali eksplozivne intervjue u kojima su se žalili na njih, i tek nedavno su zajedno kročili u Britaniju gdje su se sreli sa kraljicom i princom Čarlsom.

"Ne volim Megan, nisam je volio ni ranije, mislim da vuče jadnog Harija za nos. Postao je papučar kakvog nema, nikada to nisam vidio. Taj brak će se sigurno završiti, i to se neće završiti lijepo", rekao je Tramp.

Izvor: Youtube/ABC News

"Mene samo zanima šta će se desiti kada Hari odluči da mu je dosta toga da mu neko stalno šefuje. Ili, šta će biti ako ona, možda, odluči da joj se neki drugi više dopada od Harija", kazao je Tramp.

"Užasno je što su napustili kraljevsku porodicu, a kada se brak bude okončao, Hari će moliti da ga prime nazad. Mislim da je on velika sramota za porodicu. Da sam ja kraljica Elizabeta II, oduzeo bih mu sve titule. Kraljica je lojalna svojoj zemlji, koja je veličanstvena, a princ Hari joj je pokazao samo nepoštovanje", rekao je Tramp bez dlake na jeziku u insertu iz intervjua koji će biti emitovan u ponedjeljak.