Svijet

HARI I MEGAN U TAJNOJ POSJETI BRITANIJI, NACIJA U TRANSU! Evo gdje su se prvi put posle SKANDALA sreli s kraljicom!

Autor Alen Kasmić Izvor mondo.rs

Princ Hari i Megan Markl su bili u tajnoj posjeti Britaniji, i sreli su se s kraljicom posle dvije godine.

Izvor: Youtube/ABC News

Princ Hari i Megan Markl prvi put su zajedno u Velikoj Britaniji za dvije godine, prenose ushićeno tamošnji mediji. Poznati par, koji je šokirao planetu "otcjepljenjem" od kraljevske porodice, od 2020. nije zajedno bio u zemlji kojom vlada Harijeva porodica.

Princ Hari i Megan Markl su u tajnoj posjeti Britaniji kako bi konačno izgladili narušene porodične odnose, a nije poznato da li su poveli djecu, Arčija i Lilibet. Kćerku nekadašnjeg prinčevskog para kraljica Elizabeta II nikada nije ni upoznala.

Megan nije kročila u Britaniju od dramatičnog odlaska iz kraljevske porodice, koju je optužila, između ostalog, za rasizam. Princ Čarls je takođe, navodno, finansijski "odsjekao" mlađeg sina od porodice.

Hari nije bio u Britaniji od sahrane princa Filipa prošlog aprila, a u međuvremenu je podnio tužbu jer smatra da bi trebalo da zadrži policijsku zaštitu iako više nije član kraljevske porodice.

Hari i Megan su se u zamku Frogmor zadržali samo jedan dan kako bi razgovarali sa porodicom, i već su produžili za Holandiju gdje će prisustvovati sportskoj priredbi Inviktus. U pitanju je nadmetanje sportista koji su bivši vojnici, ranjeni u službi, koje je Hari osmislio i pokrenuo prije nekoliko godina.