Svijet

UZNEMIRUJUĆE - MRTVOG REPERA IZNIJELI NA BINU, PA MU STAVILI KRUNU! Ubijen tokom pljačke, snimci ISPRAĆAJA sve šokirali!

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Markel Morou Gunju (24), ubijen je 18. marta u naselju Distrikt Hajts u Merilendu.

Izvor: Twitter/@3babyrackz/printscreen

Reper Gunju (Goonew) ubijen je tokom pljačke prije dvije nedjelje, a noćni klub "Blis" u Vašingtonu odlučio je da se oprosti na zaista bizaran način tako što su njegovo balsamovano tijelo postavili na binu. Obožavaoci su bili zgroženi kad se pojavio video snimak sa dešavanja nazvanog "Posljednji šou", prenio je Dejli mejl.

Markel Morou Gunju (24), ubijen je 18. marta u naselju Distrikt Hajts u Merilendu. Njegova majka Patris je rekla da je pogođen metkom u leđa tokom pljačke i da mu je sa njega skinut veliki privezak ukrašen draguljima koji je uvijek nosio.

U nedjelju se gomila njegovih fanova okupila da mu oda poštu u klubu koji se reklamira kao "savršeno mjesto za opuštanje i ples". Navodno su posjetioci platili 40 dolara da prisustvuju večeri.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Na bizarnom, uznemirujućem snimku vidi se tijelo repera sa otvorenim očima, uspravljeno na sceni, obučeno u duks, pocijepani džins i sa zlatnom krunom na glavi, dok fanovi plešu oko njegovog balsamovanog tijela. U jednom trenutku neko je zapalio vatromet. Iako su jedni istakli da je to krajnje uznemirujuće i odraz nepoštovanja, drugi su rekli da je tako "njegova porodica željela", prenio je Dejli mejl.

Uprava kluba je u saopštenju objavljenom na "Instagramu" u ponedjeljak pokušala da se distancira od kontroverznog "ispraćaja".

"Kontaktiralo nas je lokalno pogrebno preduzeće kako bi iznajmili prostor za proslavu Gunjuvljevog odlaska kući. Blis nije bio svjestan šta će se dogoditi. Iskreno se izvinjavamo svima koji su se možda našli uznemirenima ili uvrijeđenima", naveli su.

Na snimku nije jasno da li je figura na sceni bila pravo tijelo Gunjua, ali reper Blek Forčen, koji je imao nastup te večeri, tvrdi da je to zaista bilo njegovo tijelo. "Ne, ovo nije voštana figura", naveo je.

Inače, još niko nije uhapšen zbog pucnjave u kojoj je stradao reper, a policija okruga Princ Džordž ponudila je nagradu od 25.000 dolara za bilo kakve informacije.