Svijet

BIZARAN SNIMAK RAMZANA KADIROVA: Posjetio ranjenog komandanta, pa ga "MAZIO" po cijelom tijelu (VIDEO)

Autor Gordana Bojanić Izvor mondo.rs

Na putu za Mariupolj, Ramzan Kadirov je posjetio Geremejeva u bolnici.

Izvor: Telegram/Printscreen/Kadyrov_95

Šef Čečenske Republike Ramzan Kadirov rekao je da je čečenski komandant Ruslan Geremejev ranjen tokom borbi za Marijupolj.

"Nedavno sam objavio snimak na kome je naša jedinica na čelu sa Ruslanom Geremejevim ponovo zauzela upravnu zgradu Marijupolja i na njoj istakla zastavu Čečenske Republike. Nažalost, tokom daljih borbi za grad, Ruslan Geremejev je ranjen i završio je u bolnici", napisao je Ramzan Kadirov u svom Telegram kanalu.

Na putu za Marijupolj, Ramzan Kadirov je posjetio Geremejeva i lično se uvjerio da nije životno ugrožen.

"Uspješno se oporavlja i spreman je da se vrati borbi u bliskoj budućnosti. Uopšte me ne čudi izdržljivost i visoka borbenost Ruslana. On je pravi ratnik, pravi patriota Otadžbine", rekao je Ramzan Kadirov.

Međutim, čečenski lider je u jednom trenutku uradio nešto neočekivano. Kako se vidi na snimku koji je objavio na svom Telegramu, Kadirov je kada je došao do ranjenog komandanta skinuo ogrlicu koju je nosio oko vrata, pa je predmetom na privesku prolazio po njegovom tijelu, da bi kasnije isto uradio i sa prstenom. S vremena na vreme mu je stavljao i ruku na čelo.

"Poželio sam Ruslanu brz oporavak, izrazio mu iskrenu zahvalnost za iskazanu hrabrost i herojstvo. Zahvaljujući takvim hrabrim ratnicima kao što je Ruslan, naše oružane snage će se nositi sa svakom prijetnjom i obezbijediti mir i bezbjednost Rusije."