Svijet

"DOŽIVJEĆEŠ SUDBINU MARIJE MILOŠEVIĆ KAD TI OTAC ODE U HAG": Prijete ćerki Vladimira Putina, pominju bunker i pacove

Autor Jovana Raičević Izvor mondo.rs

Luiza je ćerka čistačice koja je postala multimilionerka Svetlane Krivonogih (45), sada suvlasnice velike ruske banke.

Izvor: Instagram/Screenshot/luizakaryaeva/Profimedia

Navodna ćerka Vladimira Putina, Luiza Rozova (18) iznenada je zatvorila svoj nalog na društvenim mrežama nakon što je bila na udaru brojnih korisnika ove mreže, zbog ruske invazije na Ukrajinu.

Od kada je Putin naredio invaziju, Luiza Rozova, studentkinja u Sankt Peterburgu, bila je zatrpana neprijateljskim komentarima na njene objave, a na jednom je pisalo: 'Da li sjediš u bunkeru? Kao pacov?“, dok su drugi postavili emodžije zastave Ukrajine.

Ona je sada odlučila da izbriše svoj nalog na Instagramu.

Luiza je ćerka čistačice koja je postala multimilionerka Svetlane Krivonogih (45), sada suvlasnice velike ruske banke, jedne od najbogatijih žena u zemlji. Rozova, koja je imala 84.000 pratilaca, prestala je da javno objavljuje prije pet meseci, što je izazvalo sumnju da joj je Putin naredio da se povuče.

Izvor: Instagram/Screenshot/luizakaryaeva

To dolazi usred tvrdnji da je Putin sakrio članove svoje porodice u luksuzni bunker u "podzemnom gradu" u Sibiru, namijenjen za zaštitu u slučaju nuklearnog rata. Poslednjih dana trolovi su komentarisali poslednji post Rozove, iz oktobra 2021, optužujući tinejdžerku da je "ćerka ubice, ratnog zločinca, psihopate i narkomana“.

Svetlana nije komentarisala tvrdnje da je Putin otac njenoj ćerki, dok je Putin nije javno priznao.

Izvor: dailymail.co.uk/Printscreen

Sumnju da je ona Putinova tajna ćerka iz vanbračne veze prvi je prenio jedan nezavisni medij u Rusiji kome su vlasti kasnije zabranile funkcionisanje:

Izvor: dailymail.co.uk/Printscreen

Ispod njenih fotografija nižu se brojni uvrjedljivi komentari: 

"Tvoja sudbina će biti sudbina Marije Milošević kada tvoj tata bude poslan u Hag; "Pokaži lice kukavice"; "Mlade ruske vojnike šalju u Ukrajinu bez ikakvog znanja o tome gdje su, protiv koga se bore i šta rade.

Izvor: dailymail.co.uk/Printscreen

Bilo je i onih koji su je branili riječima: "Ne osuđujte je...nije ona kriva".

Drugi je napisao: "Ona ne može ništa da uradi što ima ludog oca“; treći je napisao: "'Ma dajte ljudi, ona je samo osoba. Ona nije kriva".