Svijet

ANTIĆ BIO PRIJAVLJEN ZBOG ZLOSTAVLJANJA DETETA?! Objavljen dokument koji baca novu svetlost na smrt ambasadora

Autor Jovana Raičević Izvor Blic.rs

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice, a u njoj se navodi da je Oliver Antić navodio devetogodišnju kćerku na seksualne radnje.

Izvor: Printscren/YouTube/Novo jutro

Nepunih mesec dana pre nego što je poginuo u Portugalu pri padu sa litice zvane Usta pakla, protiv Olivera Antića, ambasadora Srbije u Portugalu, u Beogradu je podneta privatna krivična prijava u kojoj se tvrdi da je Antić navodio na seks svoju kćerku koja je u tom trenutku imala devet godina.

Privatnu krivičnu prijavu je 27. januara podnela majka devojčice. Prva strana tog dokumenta objavljena je i podeljena na društvenim mrežama a ime i prezime navodne maloletne žrtve nije skriveno da bi se zaštitila njena privatnost.

Mediji saznaju da je objava autentična a u toj tužbi se navodi krivično delo nedozvoljene polne radnje. 

U privatnoj krivičnoj prijavi koju je majka devojčice podnela protiv Antića, Oliver se tereti da je od leta 2020. do 12. avgusta 2021. godine u svojoj kući u Beogradu navodio na seksualne radnje svoju kćerku koja je u tom periodu imala devet, odnosno deset godina.

Antić je, navodno, devojčici pokazivao svoj polni organ i predlagao joj da ga dodirne i poljubi. Majka devojčice u prijavi tvrdi i da je Antić devojčici skidao majicu i dirao je po grudima, da je go ulazio u tuš kabinu u kojoj se ona u tom momentu tuširala i da ju je saterivao u ćošak.

"Blic" je nezvanično saznao da je Prvo osnovno javno tužilaštvo odmah bilo krenulo u proveru navoda iz privatne krivične prijave. Ipak, zbog smrti Antića prijava će biti odbačena, a slučaj će zvanično ostati nerazjašnjen. Portugalski mediji su objavili da je na dan svoje pogibije Antić bio u automobilu sa vozačem kojem je naredio da stane pored litice Usta pakla, sa koje se potom bacio. Odmah su alarmirani pomorska policija i vatrogasci, a Antić je još bio živ kada su ga izvukli, ali je ubrzo preminuo. Porodica je demantovala navode o samoubistvu i tvrdi da se radi o nesrećnom slučaju. Pogledajte mesto gde je Antić stradao.

Tagovi