Svijet

KROKODIL POJEO ČOVJEKA - SVI GLEDALI HOROR! Kupao se u rijeci kada ga je predator odvukao u dubinu, prijatelji vrištali

Autor Mia Radulović Izvor mondo.rs

Luter se kupao u vodi kada ga je 15. februara napao krokodil dugačak 4 metra.

Izvor: Printscreen/Youtube/News Alert

U stravičnom napadu koji se dogodio u Indoneziji, jednog mještanina je krokodil odvukao pod vodu i pojeo ga. Ovaj 51-godišnji muškarac, nazvan samo kao Luter, kupao se u vodi kada ga je 15. februara napao krokodil dugačak 4 metra.

On je pokušao da se oslobodi od krokodila, ali je odvučen pod vodu dok su njegovi prijatelji bespomoćno pokušavali da uplaše životinju. Incident je prijavljen nadležnima koji su bezuspješno pretražili područje. Lutera je, navodno, poslednji put vidio mještanin koji je uspio da snimi incident 16. februara.

Na snimcima koje je snimio mještanin vidi se kako krokodil vuče čovjeka pod vodu. Na snimku se moglo čuti kako muškarac govori: "O moj Bože, krokodil je pojeo čovjeka". 

Starješina sela Mahmuda rekao je da je incident odmah prijavljen spasiocima koji su pokrenuli operaciju potrage za muškarcem. "Žrtva se zvala Luter, a napadi krokodila takođe su se dešavali ranije", rekao je on.

Službenici plantaže su sada postavili oglasne table u selu koje upozoravaju mještane da se ne približavaju kanalu. Na tabli je pisalo: "Zabranjene sve aktivnosti u ovoj oblasti, opasno je. Tamo je krokodil".

Misiju potrage i spasavanja izveli su vojska i policija.